Inlägg från: Anonym (Amorina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Amorina)

    Varför är kvinnor så passiva?!

    Eftersom vi kvinnor som tar egna initiativ redan är upptagna med män vi själva har valt så vet jag inte riktigt vad jag ska säga till dig, förutom att du har fel.

    Men "alla" kvinnor är inte som du skriver. Min man brukar berätta för folk att jag klubbade ner honom och släpade hem honom i håret..

    Det händer även att jag hittar partners åt andra, eftersom jag är den jag är- väldigt extrovert och älskar att låta människor mötas och se vad som händer.

    Känner du ingen organisatör som brukar ordna att folk från olika bekantskapskretsar möts?

  • Anonym (Amorina)
    Anonym (Anders) skrev 2014-12-28 16:13:08 följande:
    Nu skrev jag inte "alla" kvinnor. Visst är några få % av alla kvinnor framåt. För övrigt  var inte detta menat som en "hur ska jag få en tjej"-tråd, det har jag inte problem med hehe!

    Tycker bara det är intressant att så många tjejer bara passivt väntar på att rätt kille ska ragga upp dem. Hade killar varit lika passiva som tjejer så hade mänskligheten dött ut.
    Haha, kan väl delvis hålla med om det. Men å andra sidan kan det vara svårt att bli av med felriktat intresse också.

    Jag vet inte hur många gånger killar har trott att de skulle gifta sig med mig och bilda familj när jag bara försökte snacka med dem för att underhålla mig själv en kväll och kanske hitta en vän som delar ett intresse.

    Jag delar mycket och tycker inte jag har så mycket att dölja eller att så många ämnen är pinsamma så jag får ofta höra väldigt mycket mer av både kvinnor och män än de brukar berätta. Människor är det intressantaste som finns!
Svar på tråden Varför är kvinnor så passiva?!