Inlägg från: Anonym (Märkligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Märkligt)

    Är det okej att han får sovmorgon, jämnt?

    Jag tycker inte att han har något ansvar att gå upp bara för att du och dina barn gör det. De är just DINA barn. Du flyttade väl inte ihop med honom för att kunna få sovmorgon, eller? Jag skulle blivit vansinnig om min sambo tyckte att jag ska gå upp kl 7 när jag börjar jobba 14, bara för att han och hans son gör det. Att gå upp tidigt är inte det enda sättet att ta ansvar för att man valt att flytta ihop med barn. Sen är det klart att man kan vilja ge sin partner en sovmorgon bara för att, vilket jag gör ibland på helger, men det är knappast nåt min sambo förväntar sig.

  • Anonym (Märkligt)
    Anonym (Jamjum) skrev 2014-12-29 09:43:01 följande:

    Oj vilka missförstånd det blev här!

    Har aldrig sagt att han ska gå upp åt mig för att ta hand om mina barn! Jag FRÅGADE om någon tyckte att han kanske borde gå upp med tanke på att vi andra gör det? Om det liksom är "normalt" att sova till kl 10-11 varje dag. Aldrig att jag skulle tycka att det var okej att han var och varannan dag gick upp med mina barn för att jag ska sova halva dagen. Sovmorgon någon gång skulle jag såklart uppskatta då han vet hur slutkörd jag är. Men absolut inget jag begär eller förväntar mig!

    Måste det alltid bli sån jävla pajkastning när man frågar om råd här?


    Ja alltså som du formulerade TS är det inte superkonstigt att jag och många andra reagerade. "Är det inte lite sunt förnuft att...?" Nej, jag tycker inte det. Är själv vansinnigt morgontrött och ser inte varför jag skulle behöva gå upp bara för att resten av familjen måste göra det. På samma sätt som jag inte tycker att min sambo eller hans son ska behöva gå upp tidigare än de måste de dagar jag börjar tidigare än de gör.
Svar på tråden Är det okej att han får sovmorgon, jämnt?