Inlägg från: Anonym (Pinsamt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pinsamt)

    Har ni ertappat någon som gör något pinsamt?

    Har ni någon gång ertappat någon som gör något "pinsamt"? Exempelvis har ni råkat se någon ni känner som tror sig vara ensam i rummet/hemma och han/hon dansar och sjunger galet?(det är inte pinsamt att sjunga och dansa, men om man tror sig vara ensam så kan det ju vara pinsamt om någon ser).  Eller att ni ertappar någon som gör något sexuellt? Eller ertappar någon som gör något dumt?


    Sammantaget: Något som upplevts som pinsamt helt enkelt. Berätta

    Jag ertappade en kompis till mig stå och dansa och sjunga utan musik. Han snurrade, och gjorde konstiga rörelser. Han skämdes så han nästan sket på sig.... just för att han är så manlig och återhållsam till sin personlighet. Sånt "gör han bara inte". Vi pratade inte om det.

    En annan gång skulle jag åka på en tävling i en annan stad. Arrangörerna hade då hyrt ett hus till oss deltagare där vi skulle övernatta i två dagar. En av deltagarna gick in på toa på kvällen och glömde låsa. När jag skulle gå in på toa ser jag honom bajsa i en påse istället för toaletten. Jag stängde dörren och vi pratade aldrig om det.

  • Svar på tråden Har ni ertappat någon som gör något pinsamt?
  • Anonym (Pinsamt)
    Anonym (Va?) skrev 2015-01-12 18:17:14 följande:

    Vem fan bajjar i en påse!?

    Kan nog inte komma på något men väntar på andras stories! :P


    Han gjorde det iaf. Det intressanta är ju syftet med bajsandet i påsen, inte själva handlingen
  • Anonym (Pinsamt)

    En tidigare kollega till mig gick till toaletten på jobbet och öppnade dörren, där stod vår kvinnliga chef med uppdragen kjol och ena foten på toaletten och höll på att stoppa in en tampong. Inget pinsamt beteende i sig, men jääävligt obekvämt. Min kollega blev så paff att hon blev stående och bara stirrade gapande, till slut fick chefen lov att säga "Du kan stänga dörren nu"!

  • Anonym (Pinsamt)
    Anonym (Oj) skrev 2015-01-13 12:21:38 följande:
    Mest pinsamt för kollegan som betedde sig så konstigt. Märkligt att bara stå där. Skönt sagt av chefen dock. Dessutom märkligt at kollegan att berätta detta för andra på arbetsplatsen.
    Nu har jag visst fått två olika signaturer ser jag, det var jag som skrev inlägget om tampongen från början.

    Ja, absolut pinsamt för alla inblandade. Att sätta i en tampong känns som något otroligt privat, och att se sin chef i den situationen var min kollega helt enkelt inte beredd på. Tänker också att paralyseringen hon upplevde kom sig nog mycket av att man är så otroligt övertygad om att det ska vara tomt på toaletten när det är olåst.
Svar på tråden Har ni ertappat någon som gör något pinsamt?