• johjen

    Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015

    Irma01 skrev 2015-01-26 17:09:14 följande:

    Ja, det blir första gången så det är extra kul!

    Angående sittdelen så beror det på men Bugaboos kan man börja använda rätt tidigt med tanke på hur de är formade. Annars vet jag inte riktigt!

    Kan säga att det är mycket amning här idag också, puh!

    Kram


    Har ju också en Bugaboo men Victor är ju ändå en månad äldre så vi får vänta en stund till. Testade snöläget igår och det funkade bra!
  • johjen
    Blomman701 skrev 2015-01-26 17:14:28 följande:

    Hur råkade hon illa ut? De är så bra på att skrämmas med vad som kan hända som gravid! Har ingen lust att vaccinera mig men maken jobbar på en stor arbetsplats där de flesta inte fattar att är man sjuk stannar man hemma...


    Jag vill inte gå in på detaljer med hänsyn till min väninna och det är inte vetenskapligt bevisat att vaccinationen ledde till det som hände dem och hon vaccinerade sig innan hon visste att hon var gravid under den första känsliga tiden som fostret utvecklas. Men som sagt kolla upp ordentligt vad vården säger och läs på!
  • johjen

    Sovit 5 h i sträck, underbart! Ammat och hoppas få sova några timmar till.. Hur har ni andra det? Hoppas ni alla sover gott! Kram

  • johjen
    villsågärna38 skrev 2015-01-27 07:45:04 följande:

    Orkar inte kommentera så mkt. Storasyster fick diarre i natt igen och Lovisa är ju dunderförkyld. Och jag hemma med två sjuka barn idag Livet med två friska är ju en utmaning redan det Maken tog nattpasset med storasyster och åker till jobbet nu. Han har varit vaken 2-3 tim i natt stackaren. Magsjuka sucks!!!


    Stackars dig och er! Skickar krya på er kramar och hoppas ni får en ok dag?
  • johjen
    Irma01 skrev 2015-01-27 04:56:13 följande:

    Samma här! Sov från 19 till kvart i ett och sedan igen tills nu. Känner mig utvilad


    Härligt! Adam sov igen kl 04:30 till 06:30 och sen till 07:45 så lite sämre på morgonkvisten. Nu ligger han här bredvid i sin lilla säng och snackar och leker med sin fjäril.
  • johjen

    Börjar fundera på om det är något annat som gör att Adam är missnöjd på dagen.. Kan de plötsligt bli känsliga mot något man äter? Åt ägg både igår och idag och kanske det som gör att han gnäller? Har i och för sig aldrig märkt något av det förut. Om era bebisar ligger tex i babygymmet och gnäller hur länge väntar ni med att ta upp dem? Adam var nöjd i ca 30 min efter han vaknat men gnällig efter dess.. Vet inte vad jag ska göra? Får lägga allt åt sidan och bara vara brevid honom? Inte ens det är bra nog alltid och det känns som att bröstet är det enda som hjälper. Vet att ni andra har tuffa nätter men för mig känns det ganska knäckande att ha en gnällig bebis dagtid.. Blev så sur på sambon som stack ut och sprang i morse istället för att avlasta mig en stund. Så trött på att ha huvudansvaret hela tiden och funderar på vad som kan vara fel nu eftersom han inte är nöjd.. Mensvärken sitter i och jag verkar fått pms i efterhand för känner mig låg, trött och irriterad och fängslad.. Usch får rycka upp mig och gå en promenad och ge Adam den närhet han verkar behöva just nu och försöka glädjas över god nattsömn. Hoppas ni andra får en fin dag!

  • johjen

    Jenkis - Adam tar inte heller napp. Har försökt med alla varianter och kommer väl försöka ett tag till.men vissa barn gillar väl inte napp helt enkelt.

  • johjen
    villsågärna38 skrev 2015-01-27 09:42:43 följande:

    Va ni är gulliga!! Tack för allt pepp Känns lite bättre bara att få ösa ur sig lite. Storasyster sover igen nu och Lovisa ammar. Känner mig så otillräcklig när båda är vakna. Stackars Lovisa är så snäll att hon får stå tillbaka. Ligga mkt själv. Hon blir helt överlycklig då jag lyfter upp henne. Lilla sötnosen!! Och storasyster är det ju hur synd om som helst. Hu för magsjuka!!!


    Förstår att du känner dig otillräcklig men du är ju den absolut bästa mamman som storasyster och Lovisa kan ha! Styrkekramar till dig
  • johjen
    villsågärna38 skrev 2015-01-27 11:29:47 följande:

    Tack vännen!!

    Det är säkert Eventsfasen. Nog inte konstigt att han har mer närhetsbehov på dan om han sover längre på natten. Vet att det är krävande men nog bara att gilla läget

    Kram

    Ps. Lovisa får kolik av ägg. Gallskriker otröstligt och länge. Nog inte det i Adams fall.


    Tack ja så är det nog! Faserna ter ju sig väldigt olika och bara gilla läget och ge honom vad han behöver. Nu blir det promenad i solen! Hoppas ni mår lite bättre.

    Kram
  • johjen

    Har nu varit ute och gått i 1,5 h i vintersolen och pratat en stund med en grannfru så nu känner jag mig lite piggare! Tack för att ni finns cybervänner! <3

Svar på tråden Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015