Inlägg från: Sötistilde |Visa alla inlägg
  • Sötistilde

    någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?

    Hej! Fick missfall den 17/2 i v.8 (7+3)ca.. Vi försöker få ett syskon som precis fyllt 3år... Har nästintill slutat blöda... Jag hoppas att det tar sig fort igen... När kan man tänkas ha/få ÄL??? Vi känner att vi inte vill vänta en mens.. Utan kör på...

  • Sötistilde

    Nelle;, tack för välkomnandet :) har testat negativt igår redan på gravtestet... Så tror det hela är över..., hoppas.. Så ska prova m ÄL-stickor... Går det inte så går det inte... Undra när man ska börja sexa? Har längtat efter detta plus i över 1år... Har arbetat på annan ort så har inte varit läge för syskon :( men nu jobbar jag i min hemstad :)

    Hur går det för er andra?

  • Sötistilde
    Anonym (småland) skrev 2015-02-23 22:34:02 följande:
    Beklagar missfallet... vill inte heller vänta en mens utan har kört på nu sedan missfallet den 29 Jan då jag sedan blödde i tio dagar. Men vi vill inte ha december-barn så har det inte tagit sig nu väntar vi till april. Men längtar så innerligt så hoppas att det tog sig direkt efter missfallet. Har inte använt mig av äl-stickor utan bara massa sex. smile5.gif
    Har bruna, flytningar el så är det slutet på missfallet - vet ej, men när kan man börja sexa?! Vänta tills det helt är borta?
  • Sötistilde

    Ingen kul att ni har fått mens!!! Men nya tag..

    Själv testar vi med ÄL-stickor... Hade en blinkande gubbe idag o igår... Hoppas på en fast gubbe snart :)

  • Sötistilde
    Anonym (37) skrev 2015-03-03 12:26:54 följande:
    Fick mens idag :( nästan exakt 1 månad efter missfallet startade. Hade hoppats på en ny grav direkt.
    Anonym 37 - Fy va tråkigt !!!!! :( när fick du missfall och i vilken vecka? Blödde du länge?! Vet du om du hade ägglossning?!?
  • Sötistilde

    Nu har det Molat i tjejmagen sen i lördags och jag har kört ÄL-test sen i torsdags... Tors-fre= rund cirkel = låg chans. Och lör-tis blinkande gubbe!!!!! När kommer den fasta?!!! ???? enligt min mens ska det vara ÄL idag eller imorgon!!!!! Har regelbunden på 27-28 dagar ca... Men undrar mf har gjort att den är sen?! Någon som har varit med om liknande?!? Att ÄL kommit senare efter Mf?!!

    ?

  • Sötistilde
    Anonym (Nelle) skrev 2015-03-03 21:24:12 följande:
    Jag pratade med BM om detta. Och det är mycket hormoner i kroppen efter missfall och det kan ta tid för kroppen att stabilisera sig igen. Jag fick en blödning under min ägglossning denna månad vilket jag aldrig haft förut tex.
    Så du menar att man inte kan utgå från något?! Ok, Men men Ja, då får jag ligga tills mensen dyker upp - hehe!
  • Sötistilde
    Anonym (Cilla) skrev 2015-03-08 15:20:57 följande:

    Hej! Jag fick missfall i fredags. Var "bara" i vecka 5 så man kan inget annat göra än att låta det blöda färdigt. Är gärna med här, skönt med några som känt samma sak och vet vad man går igenom. Jag är jätteledsen men vi kommer fortsätta försöka så fort som möjligt. Kommer bli lite svårare nu att veta när man har ägglossning nu? Ska man räkna detta som en vanlig mens o anta att man har ägglossning om en 12 dagar eller hur ska man räkna?

    Grattis till er som redan plussat ???? även om jag kan känna er oro, för så kommer jag också att känna.


    Beklagar missfallet :( och skönt att ni ändå fortsätter på en gång. Jag fick missfall den 17/2- och blödde i 8-9 dagar - gravtest neg redan efter missfallet startade. Började m ÄL-test dag 11 och fick utslag på stickorna för ÄL lite senare än vanligt- dag 16 istället för dag 14,15... Så jag räknar mitt missfall som en lite längre mens, dock mer ont både vid blödning och vi ÄL... Missfallet skedde i V8 .. Så hoppas din kropp hanterar det bra för då tror jag det är lättare , lycka till ?????
  • Sötistilde
    Sofaaj skrev 2015-03-11 19:50:42 följande:

    Hej. Jag har just nu ett pågående missfall:( var hos gynakuten i måndags o då såg hon en tom hinnsäck.. Så ska dit igen på tisdag, för hon sa att jag kanske inte är så långt gången som jag tror så man kanske inte ser det än.. Men jag vet att jag skulle varit i vecka sju.. Plus att jag har blött mycket de senaste dagarna.. Så får bara hoppas att allt kommer ut.. Hur länge måste man vänta innan man börjar försöka igen?


    Lider med dej :( :(
  • Sötistilde
    Anna Hbg skrev 2015-03-11 19:45:17 följande:

    Tack Cilla och 37!

    Ska ringa kk när sonen somnat tänkte jag och försöka få till en koll imorgon :/


    Fyyyy va trist :( :(
  • Sötistilde
    Anonym (Cilla) skrev 2015-03-12 08:47:18 följande:

    Jag förstår inte hur jag ska räkna ut när jag har ägglossning? har slutat blöda nu, ska jag räkna ungefär som att det var en vanlig mens jag hade eller hur har ni gjort?


    Jag gjorde det och min ägglossning var nog bara 1 dag senare, använde ÄL-tester. Räkna första missfalls dagen som mensdag 1...

    Lycka till!
  • Sötistilde
    Mallanmillis skrev 2015-03-12 19:15:13 följande:
    Jag har Äl nu i dagarna och vi kör på denna gången då blir bebis beräknad i början på december och vi ska göra Kejsarsnitt pga komplikationer i första graviditeten så det blir väl i slutet av november man gör snittet då. Om det inte tar sig denna gången hoppar vi nog över nästa Äl för då blir beräknad datum precis efter nyår och drar man ifrån 1-2 veckor på det pga kejsarsnitt blir det strax före eller vid jul och det vill vi inte.
    Nja runt jul/nyår kanske inte är så jättekul då då kanske vi oxå hoppar ;) vi får se.. Men ser ingen skillnad på nov-dec... Men men man kan ju inte styra något... Blir det så blir det! Hoppas det tar sig denna gång :)
  • Sötistilde
    Monsan skrev 2015-03-15 10:59:19 följande:

    Åh no... 10 dagar efter missfallet, glad gubbe på ägglossninmsmonitorn nu på morgonen och sambon är på jobb vecka i Kiruna.. Han kommer hem imorgon kväll ist för i kväll.. Visst betyder glad gubbe idag ÄL imorgon..:).. Hoppades vi skulle få till det nu efter MF då chanserna tydligen är större då.. Hur går det för er andra?


    Åh no :( ingen bra tajming men jag hade legat ju fort han kom hem :) :) ÄL / ägget släpper sker väl 12-24 h från glad gubbe ?! Eller?

    Är chanserna större efter MF?!

    Jag väntar på bim .... Eller mer troligt- mens.... :(
  • Sötistilde
    Monsan skrev 2015-03-15 19:59:19 följande:
    Jag skickade ett mess till sambon att monitorn visade glad gubbe och när jag ringde han vid 14 tiden efter slutat arbetspass satt han redan i bilen på väg hem.. Han tyckte att ÄL var viktigare än en dags utbildning på jobbet..:D.. Så om 2 timmar är han hemma..
    Åhhh vilken kille !!!! Då får ni mysa ordentligt :) :)
  • Sötistilde

    Blev inget efter missfallet, vi som legat I som bara den, tydlig ÄL och allt. Mensen kom idag... Är sååå ledsen... Tiden tickar på.., stress, jag är 35... Dottern kommer minst bli 4 ... :( :(

  • Sötistilde
    Anonym (37) skrev 2015-03-21 12:35:02 följande:
    Trist att hoppa ytterligare en månad. Vi kommer troligen bli beräknade runt 10 jan och chansar på det ändå. Styrkekram
    Va tråkigt kingston, lider m dej...:( .. Jag plussade inte heller nu i mars efter missfallet i feb, vi kör på ändå- blir det april månad blir det BF ca 25 dec... Omg!!!!! Men känner att ett barn, ett friskt barn är vikigaste men respekterar andras tänk och val.. :)
  • Sötistilde
    Kingston skrev 2015-03-21 18:57:51 följande:

    Jag har väl inte heller varit ett "fan av decemberbarn" tidigare... Men nu bryr jag mig inte längre. Vill bara så gärna få ett barn till, oavsett hur var och när!


    Bra inställning, blir det inte nu så kommer det! Jag hade tom ägglossning direkt efter missfallet men tog sig inte ändå... :( men men så är det...
  • Sötistilde
    Kingston skrev 2015-04-01 23:26:54 följande:

    Blir knäpp snart... Dag 16 efter mf (blödningens första dag) och ännu inget utslag på äl-tester :(

    Nu kommer vi förmodligen missa FET i maj pga utlandsresa och det känns skit!

    Varför vill min kropp aldrig samarbeta med mig??????


    Min mens och ÄL blev lite rubbad efter mitt missfall och då var mitt även tidigt sådant...
Svar på tråden någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?