Inlägg från: Anonym (småland) |Visa alla inlägg
  • Anonym (småland)

    någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?

    Sista kvällen ikväll som vi kör oskyddat! Om det inte tar sig (vet ju inte äl då jag inte haft någon mens än efter missfallet) så hoppar vi till april och kör skyddat i mars. Men åååh vad jag hoppas på att få plussa direkt. om jag inte får mens tänkte jag testa mig på min födelsedag den 12 mars. Tycker att det känns som äl-värk idag så kanske kanske att det tar sig ikväll.

    Jag känner mig så vilsen efter missfallet. Jag vet inte vad jag ska göra eller vad som ska hända nu. Det enda jag vill är att fort få bli gravid igen. Alla planer och drömmar bara stannade av efter missfallet.

  • Anonym (småland)
    emelie vilmer skrev 2015-02-23 13:35:12 följande:

    Lycka till och kör på hårt ska jag göra så fort jag märker av äl.

    Känner samma gällande drömmarna/planerna, helt avstannade.. fruktansvärt jobbigt.!


    Känns skönt ändå att man inte är ensam med jobbiga tankar. Tack för att du delade med dig!
  • Anonym (småland)
    Sötistilde skrev 2015-02-23 20:47:48 följande:

    Hej! Fick missfall den 17/2 i v.8 (7+3)ca.. Vi försöker få ett syskon som precis fyllt 3år... Har nästintill slutat blöda... Jag hoppas att det tar sig fort igen... När kan man tänkas ha/få ÄL??? Vi känner att vi inte vill vänta en mens.. Utan kör på...


    Beklagar missfallet... vill inte heller vänta en mens utan har kört på nu sedan missfallet den 29 Jan då jag sedan blödde i tio dagar. Men vi vill inte ha december-barn så har det inte tagit sig nu väntar vi till april. Men längtar så innerligt så hoppas att det tog sig direkt efter missfallet. Har inte använt mig av äl-stickor utan bara massa sex.
  • Anonym (småland)
    Anonym (Poi) skrev 2015-02-24 07:50:37 följande:

    Går och väntar på mens, vi har legat i vi med, men det är svårt att hålla uppe ångan och motivationen när man inte vet om man har ÄL eller inte tycker vi. Nu har det gått exakt fyra veckor sen MF, har ju hört historier där det tagit längre än så för att få tillbaka mens. Kommer nog testa i helgen om inget händer innan dess. Suck! Jag tycker detta är så himla segt! Men är förvånad över att livet tuffat på så bra som det ändå gjort i fyra veckor. Men visst gör det lite ont fortfarande att tänka på att man skulle ha varit i vecka 11 nu.


    Jag ska vänta med att testa till födelsedagen den 12 mars om inte mensen kommer tidigare. Igår kväll kunde jag inte sova utan låg bara och tänkte att nu är det bara att vänta (eftersom vi inte ska ha oskyddat i mars). Vänta på att dagarna går fort och vi får svar om det tagit sig eller inte. Usch vad nervöst.
  • Anonym (småland)
    Sötistilde skrev 2015-02-24 12:37:42 följande:

    Har bruna, flytningar el så är det slutet på missfallet - vet ej, men när kan man börja sexa?! Vänta tills det helt är borta?


    Japp du ska vänta tills det är helt borta. Ökad infektionsrisk annars. MEN, orgasm gör att livmodern drar ihop sig och kan då hjälpa till att stöta ut det sista. Så onani är bra så länge du inte för in något i slidan.
  • Anonym (småland)
    Anna Hbg skrev 2015-02-25 22:00:59 följande:

    Menade mer om jag ser till hur lång latensfas osv jag hade innan ma. :)

    Ja, väntar är olidlig :(

    Lycka till du med!


    Efter ett missfall kan tydligen äl och allt annat vara i oordning, så det är extremt opålitligt att räkna som innan. Säger det bara för att du inte ska bli besviken om du testar negativt i helgen. Bim kan vara längre fram.

    Väntan är hemsk... Jag ska inte testa mig förrän den 12 mars om inte mensen kommit innan dess. Dagarna sniglar sig fram.

    Om någon kommer på ett sätt att fördriva tiden- skriv det gärna här!
  • Anonym (småland)

    Tant röd idag. Nu hoppar vi över mars för maken vill inte ha december-barn. Jag känner mig väldigt ledsen idag. Det blir ingen bebis 2015. Vi längtade så.

  • Anonym (småland)
    Mallanmillis skrev 2015-02-28 17:39:26 följande:

    Min lillebror och hans tjej berättade idag att de ska ha barn ( de har precis fått reda på det). Fick en sån klump i magen när han sa att han ville berätta en sak. Känns som att ngn skämtar med mig då typ 10 personer runt omkring blivit gravida/är gravida nu. Önskar jag kunde bli glad, ska ju bli faster men det är så svårt att ta in för det påminner hela tiden om att jag inte längre är det och det sliter sönder mitt hjärta om och om igen. Förra veckan berättade en barndomskompis att de skulle ha barn. Hinner knappt ta in förens fet dyker upp ngt nytt.

    Känner mig så hemsk :(


    Jag känner samma sak. Och jag har mått väldigt dåligt psykiskt av missfallet och en del andra saker som också hänt har verkligen knäckt mig. Och väldigt många frågar om jag är med barn eftersom jag mår dåligt. Och det sliter sönder mitt hjärta att behöva säga nej till alla. Vi gifte oss på nyårsafton så alla förväntar sig ju unge snart, och eftersom jag nu mår dåligt så tror de...

    Och alla blir gravida runt oss. Det är ju helt sanslöst.
  • Anonym (småland)
    Anonym (37) skrev 2015-03-03 12:26:54 följande:

    Fick mens idag :( nästan exakt 1 månad efter missfallet startade. Hade hoppats på en ny grav direkt.


    Precis samma som jag. Jag fick mens exakt en månad efter missfallet och vi hade kört hårt och hoppats på att bli gravida direkt. Men så blev det inte. Har också haft lätt tidigare att bli gravid, så vi blev ganska nere nu.

    Hoppas att det blir bra för er! Vi tar en paus från allt nu.
  • Anonym (småland)
    Monsan skrev 2015-03-04 17:47:02 följande:

    ag kan inte sluta gråta.. Trodde verkligen att det var våran tur.. Efter 2,5 år plussade vi naturligt den 27 jan (precis när vi skulle börja ivf-behandling) och enligt uträkning (sista mensen 30 dec) borde jag vara i v.10(9+2). Hade länge funderat på ett tidigt ul eftersom vi försökt så länge och jag verkligen ville se att allt stod rätt till. Idag var det dags, men dom såg ingenting, nada.. Helt tomt.. Förstår ingenting.. Eftersom jag har kvar vissa symptom och gravtest fortfarande visar positivt tror dom på ofrostig graviditet eller utomkveds.. Imorgon fick jag akut tid hos kvinnokliniken för att bekräfta.. Har inget hopp kvar och lyckan är som bortblåst.. Hur kan kroppen lura en så pass mycket.. Finns väl ingen möjlighet att man kan räkna fel på 4 veckor och att jag endast är i v.6..


    Låter ju väldigt konstigt. Hoppas du får bättre besked imorgon.
Svar på tråden någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?