• barajenny

    blödningar, för litet foster men ett hjärta som slår. hjälp?

    Okej, Hej allesammans!

    Jag är helt ny här, men innan har jag givetvis googlat och hamnat på FL ett flertal gånger.

    Min historia här då, jag och min sambo blev gravida första gången innan vi hann blinka. Överlyckliga och spralliga över plussat på stickan, det skulle blivit ett sommarbarn. Men knappt en vecka efter blev drömmen krossad. Jag fick missfall. Brutalt var det. Men allt gick relativt smidigt, så smidigt ett missfall kan gå vill säga. Jag var i vecka 6. Detta var november 2014.

    Vi hade en mens emellan. Och sen var jag lyckligtvis gravid igen. 3 januari plussade jag, till vår stora lycka. Sambon var bortrest sammanlagt en månad i Thailand, o lyckan att tajma in äl precis innan var ju stor.

    Men samma dag kom de små blödningar, noll tolerans efter att haft missfall. Så jag var förberedd till de värsta. Men de verkade faktiskt bara vara ett liten oskyldig blödning. Två veckor efter kom nästa blödning, neeeej, åkte till gynakuten och där kunde dom inte se vart blödningen kom ifrån eller varför jag hade sån extrem värk. Lättblödande slemhinnor och svullna tarmar såg man. Men hjärtat slog. Tacksam o glad åkte jag hem. Knappt en vecka till kom en ny ganska stor blödning, gynakuten igen. Hjärtat slog fortfarande, men fostret var alldeles för litet. Jag borde vara i vecka 8, men enligt läkaren var fostret o storlek med 6 veckor (5+nåt) så fick en tid för återbesök om 10 dagar. Och storlek kan inte stämma med tid alls, varken med äl, mens, o när jag plussade..

    I samband med blödningar har jag varit ute på långpromenad, och så sätter dom igång. Varför?!

    Men min fråga, är de någon som varit med om liknande situation? Vad hände? Jag utgår som sagt i mitt huvud det värsta.

    Tack snälla!

    Kram Jenny

  • Svar på tråden blödningar, för litet foster men ett hjärta som slår. hjälp?
  • barajenny

    Det skulle inte vara ett frågetecken, utan en smiley. Har du varit i samma situation?

Svar på tråden blödningar, för litet foster men ett hjärta som slår. hjälp?