• iris b

    Druvbörd, mola, cancer hjälp??!

    Hej! Jag har ännu inte fått konstaterat att jag har/hade mola, men de misstänker tyvärr det. Var inne på ett vul igår i v 11+2 och man såg inte ngt foster utan bara en fosterhinna och en moderkaka med vad det såg ut som, blåsor i sig. Så fick akut skrapas och vävnaden skickades på analys. Får svar nästa vecka. Är ändå inställd på graviditetsförbud i 6 månader nu. Skönt att läsa att det gått bra för många av er! Kram

  • iris b
    melissans skrev 2015-07-29 23:20:16 följande:
    åh vad tråkigt! det låter som en mola det du beskriver med blåsorna, sedan finns det ju olika grader. Den mildare som jag hade är ofarlig och då fick jag 6 månader, har hört om andra som fått lite värre och sedan fått förbud i upp till 1,5 år, vilket verkar lite extremt. Hoppas det går bra för dig!

    Jag är nu i vecka 17 och bebisen mår bra så nästa gång kommer det gå bra för dig med!
    Jag har nu fått ett preliminärt svar och det rör sig troligtvis om en partiell mola vilket jag ändå är glad för. För det är väl den mildare graden vad jag förstått? Får ett 100%-igt besked senare då proverna skickats vidare till Örebro på analys.
    Har ni som haft partiell mola genomgått lungröntgen?

    Åh va kul att det gått bra för dig och att du väntar en liten :) Längtar så tills graviditetsförbudet försvinner! tyvärr några månader kvar men det är som det är!
Svar på tråden Druvbörd, mola, cancer hjälp??!