Inlägg från: älskalivet |Visa alla inlägg
  • älskalivet

    tredje barnet

    Hej!
    Finns det någon mer som väntar sitt tredje barn och fyllt 40 år precis som jag? Jag undrar om Ni vill följas åt?

  • Svar på tråden tredje barnet
  • älskalivet

    Hej! Grattis, lycka till. Jag förstår att väntan är jobbig. Gick Du över tiden de tidigare tillfällena också? Jag är i vecka 16 så har ett tag kvar. Börja nog känna mig lite piggare, så det är "by the book". Hur stora är dina andra barn? Mina är 5 1/2 och 2 1/2 år. 

  • älskalivet

    Hej! Hur mår ni och när väntas 3-e barnet. Jag mår rätt ok nu och bebisen är beräknad till första dagarna i augusti.

  • älskalivet

    Vi har 2 pojkar som kommer vara 6 och 3 år när lillasyster kommer till världen. Vi är båda över 40 år. Mannen har och är ibland skeptisk till det hela men även stundtals väldigt förväntansfull och glad. Jag tror att tveksamheten ibland även kan handla lite om prestationsångest. Hur ska man räcka till? 
    Många är idag över 40 år och det handlar inte så mycket om ålder utan mer om hur man lever etc....lycka till om det blir ett barn till emmispemmis!
    Och vad jobbigt att vara så sjuk med lunginflammation samtidigt som du är gravid. Hoppas du får behålla hälsan resten av graviditeten. 
    Ja, visst är det lika spännande varje gång! Framför allt tycker jag tiden går så fort....tidigare har jag räknat veckorna, ibland även dagarna. Nu får jag mer fundera på "oj, är jag i veckan....nu". Det händer så mkt annat samtidigt med de 2 barn vi redan har. 

Svar på tråden tredje barnet