Inlägg från: Anonym (Galet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Galet)

    Min heder.

    Tycker du inte att du fått en ganska tydlig bild över dina föräldrars respekt för dig och ditt liv, dina val och din vilja? Eller rättare sagt bristen på den.
    Oavsett den här killen eller inte, och om det håller eller inte, vill du leva ditt liv så?

  • Anonym (Galet)
    Anonym (helvete) skrev 2015-02-17 13:25:21 följande:
    Jo det tycker jag. Jag vill inte leva så här, men det är något som håller mig kvar och jag vet inte varför Eller vad det är. Kanske rädslan av att stå ensam kvar OM det skulle ta slut mellan oss. Jag har inga problem med att klara mig själv iof för jag gör det mesta hemma ändå.

    Då vet du ju vad du ska göra. Oavsett om du har den här killen eller inte. För det handlar kanske inte alls om honom, och det bör det ju inte göra heller. Det handlar om hur du vill leva ditt liv, för resten av ditt liv.

    Det kanske är nödvändigt med kvinnohem eller motsvarande för dig, för att du ska komma ifrån en ohållbar situation. Se det som ett nödvändigt steg till att ta kontrollen över ditt liv, du ska ju inte stanna där för alltid.

    Stannar du kvar skulle jag vilja påstå att jag inte tycker speciellt synd om dig, den enda som kan förändra situationen är du. Dina föräldrar lär inte ändra sig. Och om DU inte gör något åt situationen själv du är i så har du valt att acceptera det som den är.
Svar på tråden Min heder.