Inlägg från: Feskekörkan |Visa alla inlägg
  • Feskekörkan

    Mallorca Blue Village Alcudia Pins - någon?

    Hej!

    Jag var på Pins med min familj, mina föräldrar samt min brors familj sommaren 2013. Sex vuxna, tre barn på 3, 8 och 15 år.


    Hotellet har ett fantastiskt strandläge. Du vandrar rakt ut på stranden från hotellet. Stranden är lång, vit, ren och fin. 


    Hotellet har flera fina pooler. Mycket folk i och runt poolerna eftersom hotellet är stort, men jag upplevde inte att det blev rörigt för det. 


    Den största matsalen har den där klassiska all-inclusive-känslan. Stort, skränigt. Men maten var helt okej. Det fanns massor att välja på. 


    Den mindre restaurangen ligger med utsikt över stranden. Där åt vi luncher och frukostar. Även den rätt skränig, men med fin utsikt om man får ett bord i den delen av rummet. 


    Rummen var ganska små, men med otroligt fin utsikt över havet. Rekommenderar att boka det som tillägg. Balkongerna var stora.


     


    Eftersom Pins ligger en bit utanför själva Alcudia stad, är det inte så mycket liv utanför själva hotellet. Men är man beredd att ta en längre promenad, eller en taxi, så kommer man snart mot mer liv och rörelse. 


    Underhållning varje kväll för barn och vuxna. Har för mig att underhållningen för vuxna höll på till 01:00, och den var högljudd som tusan i alla fall ett par gånger i veckan. 


    Hotellets strandläge och de fina poolerna drar upp betyget mycket. 


    Lite sämre för avståndet till sevärdheter utanför hotellet.


     


    I det stora hela hade vi det underbart!

Svar på tråden Mallorca Blue Village Alcudia Pins - någon?