• nordan­vind
  Äldre 21 Mar 23:23
  1333525 visningar
  23123 svar
  23123
  1333525

  Har du förtroende för regeringen?

  Regeringen haha jag erkänner inte denna regeringen och inte den förra heller. Blinda skithögar allihop som bara mäter framgång o lycka i pengar.


  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 22 Mar 15:01
  #23
  sjuttiofemman skrev 2015-03-21 23:20:02 följande:

  "Brukar vara många vänsterradikaler här inne". Knappast, Sd-lobbyn är stark både på FL och nätet i helhet. Dock inte i verkligheten.


  Hela jävla vänster-högerskalan är ute o cyklar jag hoppas dom förintar varandra så kan vi börja ägna oss åt att bygga ett fungerande samhälle.
  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 22 Mar 15:16
  #25
  +2
  Giovanna skrev 2015-03-22 15:07:07 följande:

  Vad är ditt förslag till ett bättre samhälle? Hur skulle den politiken se ut?


  Nummer ett kan vara synen att allt ska gå med vinst att välmående endast kan mätas i BNP. Sen bör vi utvisa kriminella i högre utsträckning. Jämna getton med marken. Stoppa invandring helt. Stärka militären sänkabostadskostnader minska skuldsättning . Sluta sträva efter ständig tillväxt. Stärka vår nationella identitet . Jämna moskéer med marken . Osv osv osv.
  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 25 Mar 08:37
  #27
  Lonlely Wolf skrev 2015-03-21 23:06:02 följande:

  Förra regeringen var en katastrof, men det verkar som att både det röda och blåa är lika stora katastrofer. Våra politiker bryr sig inte om dem som byggt upp välfärden i Sverige för vad som sker nu är att den utplånas till sista öret. Jag har bara en önskan att folk vaknar upp ur sin sovande ställning och ser vad som sker med Sverige. Det finns inte pengar till hur mycket som helst och livnära behövande från omvärlden. Vi måste tänka på att det finns människor i Sverige som byggt upp detta land som också måste kunna leva ett humant liv och även deras efterkommande.


  Klockrent inlägg. Får hoppas det kommer finnas något parti i framtiden som kan göra något åt den situation vi fått.
  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 25 Mar 08:52
  #29
  sjuttiofemman skrev 2015-03-25 08:41:03 följande:

  Och hur ska det samhället se ut? Heterosexuellt, homogent ariskt och kristet?


  Vem folk knullar har inte jag med att göra. Ariskt skulle vara vackert för mig. Kristendomen har jag ingen åsikt om men klart bättre än islam uppenbarligen. I övrigt skulle det vara intressant med ett ökat engagemang från medborgarna enligt slogan "fråga inte vad ditt land kan göra för dig utan vad du kan göra för ditt land." En minskad fokus på BNP som mått på välstånd och istället en övergång till en medborgerlig enkät likt Bhutans skulle vara önskvärd. Vi kommer hur vi än vänder oss snart behöva sälla oss till skaran av utvecklingsländer då v7 inte kan konkurrera med varesig löner eller utbildning. En ökad fokusering på nationellt självförsörjande är förmodligen det 3nda hållbara i längden.
  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 25 Mar 10:01
  #31
  Ben66 skrev 2015-03-25 09:54:11 följande:

  Nu är det på förslag att sänka rot avdraget vid nästa årsskifte.

  Stefan Löfven gör ett löftesbrott.

  www.di.se/artiklar/2015/3/24/regeringen-vill-sanka-rot-avdraget/


  Kan man inte betala vad det kostar eller göra det själv ska man inte ha nån jävla vebod hehe
  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 25 Mar 10:53
  #34
  Felicia86 skrev 2015-03-25 10:23:59 följande:

  Bevisar ju nivån på din intelligens! Ungefär lika låg som Magdalena Andersson som det verkar.. Om du inte förstår det stora syftet med ROT-avdraget och skattesubventioner.


  Nää ere sant!! Jag som trodde beviset på min intelligens bland annat låg i när jag diskuterar saker på allvar. Men det är klart att du har rätt eftersom du naturligtvis, med din höga intelligens, inte kan ha missat att ett "hehe" i slutet betyder att man skojar. Jag menar, endast en idiot skulle ju missa en sån sak, och sån är ju inte du.

  PS Kära moderator. No worries. Jag tror ironi är en "lost cause" här, så det finns ingen som tar illa vid sig.DS
  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 25 Mar 13:14
  #39
  -1 +1
  Felicia86 skrev 2015-03-25 12:58:36 följande:

  Okej Sorry. Var i så fall inte min mening. Missade att du var ironisk. Detta forumet är ju annars fullt av vänstervänliga människor, så man känner sig lite ensam här inne ibland ;)


  Haha jag förstod att det var en snabb slutsats men jag kunde inte låta bli att ironiska lite. Ja det är lätt att bli påhoppad här inne men jag tror det blir så med anonymiteten. Hur som bara för att förtydliga så är jag varken vänster eller höger och definitivt inte center. Jag skulle snarare sälla mig till den skara som vill kunna göra mina förfäder tjänsten att inte förstöra deras land och det samhälle de slet för. Ett samhälle som inkluderar såväl vänster som höger relaterade idéer men som inte inkluderade jihadister obetänksam invandring och begränsande av yttrandefriheten.
  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 25 Mar 21:00
  #43
  Lonlely Wolf skrev 2015-03-25 19:18:46 följande:

  Det finns ett parti som har ögonen och öronen öppna. Som har förståelsen för landet vi bor i. Som har förståelse för det människor som har byggt upp välfärden i detta land. Har även förståelse för att sjukvården, skolan, äldrevården måste bli bättre än den nu är av nedskärningar i åratal.

  Det tråkiga är att vi har människor runtomkring i Sverige som ännu inte har öppnat sina ögon för att se vad som håller på att ske med landet Sverige.

  Idag vågar man knappt läsa dagstidningen eller lyssna på nyheterna för allt som sägs i media är skrämmande för framtiden.


  Om det är sd du syftar på så är jag inte så väldigt förtjust i deras politik. Med tanke på att de ofta röstar med ett parti (moderaterna) som i sin ideologi i mitt tycke förstör det arv och de värderingar som under så lång tid gjort sverige till ett av de främsta länder att bo i. Dessutom har de ingen plan för hur vi ska bli av med de parasiter som redan är här. Ingen plan för hur jag ska slippa se muslimer moskéer och svenska blonda barn som inte kan prata svenska utan brytning.
  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 26 Mar 15:14
  #48
  Felicia86 skrev 2015-03-26 11:53:22 följande:

  Såg att någon givit dig en tumme ner för det du skrev, den personen är antingen jihadist eller så bryr sig personen inte om Sverige för fem öre, men det är så normen är idag, att vara svensk och stolt för det och vår kultur, är något smutsigt.

  Det låter i mina öron som att du är Sverigedemokrat, är precis det du skrev som de står för och de är i grunden varken höger eller vänster.


  Nu är jag inte säker men kanske att detta inlägg var ämnat mig?
  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 1 Apr 19:11
  #91
  +1

  Det är en subvention som kostar samhället pengar utan att bidra särskilt mycket till kunskapsökning eftersom de som har råd att använda rut inte är de som har störst behov av det. Så det du vill ha till orättvis socialism handlar egentligen om samhällsvinst.


  Rataxes skrev 2015-03-27 16:04:34 följande:

  Tycker en sådan sak som totalt avskaffad RUT för läxhjälp säger väldigt mycket om regeringen. Det är en sådan sak som faktiskt höjer de genomsnittliga studieresultaten då vissa elever som behöver läxhjälp får det. De som inte får läxhjälp skadas samtidigt inte av det. Ändå ska det bort, och då enbart med rättviseskäl som argument med effekten att skolbarnen i snitt då blir lite sämre.

  Vad blir nästa steg? Att förbjuda akademikerföräldrar att hjälpa sina barn med skolan då de barnen får en fördel över barn som har föräldrar utan gymnasiekompetens?  


  asar och runor står mig bi
 • nordan­vind
  Äldre 1 Apr 19:53
  #97
  +1

  Ingen har sagt att man ska förbjuda läxhjälp. Däremot behöver det knappast subventioneras


  Rataxes skrev 2015-04-01 19:46:05 följande:

  Bättre med pengar under bordet och noll kronor till statskassan?

  Ska akademikerföräldrar förbjudas ge sina barn läxhjälp då deras barn får en fördel jämfört med föräldrar utan gymnasiekompetens?


  asar och runor står mig bi
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?