Inlägg från: KN75 |Visa alla inlägg
  • KN75

    Har du förtroende för regeringen?

    Rataxes skrev 2021-12-27 13:07:02 följande:

    Retarderingen från helvetet håller ännu en menlös pressträff

    omni.se/regeringen-vill-stoppa-brakstakar-pa-bibliotek/a/WjeA02

    Samma tragiska gäng som kallade liknande förslag för "uteslutande" och "icke-inkluderande" för bara ett par år sedan...

    När jag vistades på bibliotek räckte det med att bibliotekarien stillsamt bad någon att vara tyst. Konstigt att det inte räcker nuförtiden?

    Och så alla dessa meningslösa presskonferenser, allt för att få medietid i regimmedia. Helt vanliga arbetsuppgifter för en normal minister presenteras som något extraordinärt.


    Problemen på biblioteken i vårt nya Svenska samhälle är sannolikt bibliotekariens fel som inte har lärt sig tala de främmande språk som krävs för att bli förstådd, och personalen kanske inte ens har fått adekvat utbildning så att de har rätt värdegrund och klarar att på rätt sätt förstå och acceptera de kulturella skillnader vi har i vårt nya och mångkulturelle samhälle.

    I dag krävs det på många bibliotek utbildade vakter, inhyrda från privata vaktbolag och betalda med skattemedel. Men förmodligen är det samma stora fel på dessa vakter eftersom de sannolikt saknar tillräcklig utbildning för att ha rätt värdegrund.

    Det behövs mycket mer värdegrundsarbete,
    allt måste självfallet finansieras med skattebetalarnas pengar.
    Det behövs mycket mera värdegrundsutbildningar, mer utbildning i främmande språk, mer utbildning för att förstå och acceptera andra människors främmande kulturer, mera saft och bullar och mycket mera ridande på trähästar tillsammans och i gemenskap för att förstå dessa individer som trakasserar våra Svenska bibliotek.

    Eller så stryker vi bara ett streck över alltsammans, förnekar det och låtsas som att det inte finns några problem.
    Problemen i vårt nya svenska samhälle borde inte ens vara tillåtet att diskutera för hur som helst så var ju Breivik i jämförelse mycket värre!
  • KN75
    Padirac skrev 2021-12-27 19:02:46 följande:
    Nazism - vet du inte vad SDs grundares idologiska grunder kommer från Flash?

    "Nazism is a form of fascism, with disdain for liberal democracy and the parliamentary system. It incorporates fervent antisemitism, anti-communism, scientific racism, and the use of eugenics into its creed."

    Besöksförbud för enskila störande personer på bibliotek är lång ifrån nazism.Tomte

    Sverigedemokraterna är det enda partiet i riksdagen som har en omfattande nazistisk och fascistisk historia och en omfattande andel företrädare och medlemmar som avslöjas som nazister, förutom att de har ett avsevärt större antal företrädare dömda för brott

    Det är till och med så att brottsligheten bland SDs företrädare är 3-6 ggr hägre än brottsligheten hos olika invandragrupper.     

    SDare är  välkomna till bibliotek så länge de inte förbjuder böcker, föreläsningar eller ner konst som de ogillar eller lever rövare -  precis som alla andra som kan sköta sig.  

     

    Du pratar alltid om nazismen samtidigt som du döljer och förnekar att kommunismen är mycket värre och har mördat många miljoner fler människor. 

    Jag har skummat igenom fler än 50 inlägg som du har gjort där du i vart och vartannat tar upp nazism.


    Men inte i ett enda av alla dina inlägg har jag kunnat finna att du en enda gång fördömer eller ens tar upp den ännu värre kommunismen!

    Därför är din trovärdighet lika med noll.

    Det råder ingen som helst tvekan om att du faktiskt känner till att kommunismen både är och har varit mycket värre än nazismen,
    du vet att många fler miljoner människor har mördats och förföljts i kommunismens anda än i nazismens.
    I kommunismens namn förföljs och dödas människor även i dag medan nazismen nu för tiden anses vara i princip utrotad.

    Helt okritiskt väljer du att ständigt upprepa ditt mantra mot nazismen samtidigt som du i samma andetag medvetet väljer att dölja och förtiga sanningen.
    Du väljer medvetet att dölja och förneka kommunismens ännu mycket värre härjningar mot mänskligheten och mot så många fler miljoner medmänniskor.

    Du framstår som att du gillar brott mot mänskligheten bara kommunismen står bakom mördandet av miljoner människor.
    Och då måste jag ställa frågan till dig om du gillar och stödjer att miljoner människor har mördats och förföljts, att det sker än idag, så länge mördande och förföljelse mot medmänniskorna sker i den anda som du verkar älska, alltså i kommunismens anda?
    Självfallet fördömer jag liksom alla nazismens härjningar.
    Men jag gör inte som du, jag väljer inte att försöka dölja och förneka kommunismen som varit och är än idag mycket värre, som har förföljt och mördat ännu många fler miljoner människor.

    Du väljer medvetet att tiga och förneka den ännu mycket värre sanningen,
    du framstår som att du kramar världshistoriens värsta mördare kommunismen,
    så din trovärdighet är lika med noll i detta sammanhang.

  • KN75
    Padirac skrev 2021-12-28 10:47:33 följande:
    Det finns inte så många leninister, stalinister eller andra diktaturvurmande kommunister i tråden eller ens på FL att debattera med  - däremot gjorde Flash ett påstående som visade att hen inte hade den minsta susning om vad nazism står för eller handlar om - det är inte ovanligt från SDs svans att förminska nazism eller förminska och förringa SDs nazistiska bakgrund eller ens tillskriva andra personer och partier SDs nazistiska historia och värdegrund.

    Nazism är i Sverige och i dagens västvärld ett reell hot mot samhälle och medborgare - tidigare var det andra politiska avarter som tex kommunism som stod för politiskt våld och terror. 

    Om du tror att en kommentar/replik på en ett inlägg på FL är en komplett disclamer över allt som skall fördömas så är du välkommen att skriva din lista över allt du anser vara orätt, avskyvärt och värt att fördöma.

    Att i en debatt där nyssnazisterna härjar runt komma med beklaganden över att kommunisternas brott mot mänskigheten inte tas upp verkar mer än lite sk*tnödigtBaby

    Varför förminskar DU nazismen, SDs historia, SDs ideologi och politik? Varför springer DU JÅs, MK, RJs och BSs bruna äreden i tråd efter tråd?   Vill du diskutera nazism och nazism är jag säker på att du kan starta en tråd - det finns en del trähattar som tror att nazism är en sorts kommunism till och med. ni kommer säkert ha jätteroligt i din tråd - jag lovar att läsa den och kommentera.  
    Flash Gordon skrev 2021-12-27 15:18:00 följande:
    Mmm ...

    ...

    2017: "Konservativa debattörers krav på tysta bibliotek ... främlingsfientlighet ... klassförakt"
    (Roger Mogert - S)

    2021:  "Om man inte kan bete sig ordentligt i möblerade rum måste man finna sig i det läget att man blir utvisad eller portad"
    (Morgan Johansson - S)

    Som alltid: det som var rasism och nationalsocialism igår är Socialdemokratisk politik idag.

    Kommunismen har dödat 4 ggr fler än Nazismen, vilket även du känner till men alltså väljer att ?glömma?.


    Enligt den officiellt erkända boken Le Livre noir du communisme: Crimes, terreur, répression som sammanställt antalet döda så uppgår siffran till: 
    96 miljoner döda.


    Den officiella siffran döda i nazismens namn är 25 miljoner.


    Att bara någon enda gång medvetet välja att fördöma den ena men samtidigt försöka dölja den andra är direkt skamligt och borde sannolikt vara brottsligt.


    När ska du och dina kamrater börja erkänna, nämna och fördöma kommunism lika ofta som du nämner nazism?


    Det har aldrig någonsin hänt att jag skulle ha förminskat nazismen utan det är ett personangrepp och rent förtal från din sida!
    Båda ideologierna, såväl kommunism som nazism, är fullständigt vidriga och BÅDA ska givetvis fördömas i starka ordalag.


    Jag fördömer alltid både nazismen och kommunismen till skillnad mot dig, som precis som dina kamrater, ständigt väljer att ?råka glömma? den ideologi som har mördat allra flest miljoner människor.


    När du blir påmind så väljer du att med konster och tricks försöka flytta fokus till något helt annat, ofta då till SD.
    Dina kullerbyttor innebär ju att du bortförklarar och döljer de ännu vidrigare brotten som har begåtts i kommunismens anda.


    Jag räknar alla människor och jag värdesätter alla människor i världen. Jag kan inte blunda och förneka alla andra medmänniskor i världen och välja bry mig om endast svenskar. Om du väljer det förhållningssättet mot andra medmänniskor så får det stå för dig.


    För mig är det självfallet också helt orimligt att välja ut och förfasa mig bara över de miljoner som dött av nazism och samtidigt försöka dölja och förneka alla de fler miljoner människor som förföljts och mördats av kommunism.


    Det må vara upp till dig och dina kamrater att ständigt bara fördöma den ena ideologin och samtidigt sträva efter att ?glömma?, dölja och förneka den andra ännu värre ideologin kommunismen som har förföljt och mördat många fler miljoner människor och som än i denna dag begår mord och förföljelse och som enligt internationellt vedertagna rapporter betraktas som ett hot mot mänskligheten. 


    Kan du förklara för mig två saker: 
    Varför väljer du att bara bry dig om svenskar medan du struntar i andra medmänniskor i hela världen? 
    Varför du gör ditt val att ständigt ?glömma?, dölja och bortförklara den allra vidrigaste ideologin kommunism medan du i stället ständigt väljer att endast framhålla den andra, den näst vidrigaste?

  • KN75
    KillBill skrev 2021-12-28 17:39:15 följande:
    Jag tycker att det är vidrigt att du fortsätter att försöka få nazismen att framstå i bättre dager genom haltande jämförelser. Varför kan du inte bara nöja dig med att konstatera att nazism och kommunism (kommunismen i praktiken) visat sig vara avskyvärda politiska ideologier?
    Jag fördömer alltid både nazismen och kommunismen,
    till skillnad mot dig, som precis som dina kamrater, ständigt väljer att "råka glömma" den ideologi som har mördat allra flest miljoner människor.

    Det KillBill om något är vidrigt!!!
  • KN75
    Padirac skrev 2021-12-28 17:41:37 följande:
    Så du fortsätter att tillsammans med SDs troll försöka flytta fokus från SDs ideologiska och politiska grund.

    Whatabout'ismen har genom dig fått ett ansikte i tråden.

    Det finns inte så många leninister, stalinister eller andra diktaturvurmande kommunister i tråden eller ens på FL att debattera med  - däremot gjorde Flash ett påstående som visade att hen inte hade den minsta susning om vad nazism står för eller handlar om - det är inte ovanligt från SDs svans att förminska nazism eller förminska och förringa SDs nazistiska bakgrund eller ens tillskriva andra personer och partier SDs nazistiska historia och värdegrund.

    Nazism är i Sverige och i dagens västvärld ett reell hot mot samhälle och medborgare - tidigare var det andra politiska avarter som tex kommunism som stod för politiskt våld och terror. 

    Om du tror att en kommentar/replik på en ett inlägg på FL är en komplett disclamer över allt som skall fördömas så är du välkommen att skriva din lista över allt du anser vara orätt, avskyvärt och värt att fördöma.

    Att i en debatt där nyssnazisterna härjar runt komma med beklaganden över att kommunisternas brott mot mänskigheten inte tas upp verkar mer än lite sk*tnödigtBabyVarför förminskar DU nazismen, SDs historia, SDs ideologi och politik? Varför springer DU JÅs, MK, RJs och BSs bruna äreden i tråd efter tråd?   Vill du diskutera nazism och nazism är jag säker på att du kan starta en tråd - det finns en del trähattar som tror att nazism är en sorts kommunism till och med. ni kommer säkert ha jätteroligt i din tråd - jag lovar att läsa den och kommentera.  
    Nej, nu ljuger du igen.

    Jag har inte ens pratat om SD i det här sammanhanget.
    Det är DU som försöker flytta fokus genom att prata om SD.
  • KN75
    KillBill skrev 2021-12-28 18:29:57 följande:
    Du kan inte neka till att du försöker få nazismen att framstå i bättre dager, det finns ju otaliga bevis för detta i den här tråden.
    Jo, det kan jag helt ärligt förneka alla gånger. Jag har aldrig någonsin valt att framställa nazism i bättre dager, aldrig råkat "glömma nämna", aldrig försökt dölja eller förneka att nazism är vidrigt.

    Jag fördömer alltid både nazismen och kommunismen,
    till skillnad mot dig, som precis som dina kamrater, ständigt väljer att "råka glömma" den ideologi som har mördat allra flest miljoner människor.

    Det kan du inte förneka KillBill!

  • KN75
    Padirac skrev 2021-12-28 18:54:47 följande:
    Nej, det var en av trådens SDvurmare som pratade om nazism - så det är ingen annan an du som glädjer denne klockande 'parti-arbetare' genom att flytta fokus från SD och nazismen genom att påstå att andra i tråden glömt kommunism

    Det är inte jag som ljuger och det är inte jag som glömt de inlägg jag replikerat på - det är du som ljuger och du som försöker flytta fokus från SD och nazism.

    Shame on you - är du SD och nazivurmare eller?
    Shame on me?
    Varför du gör ditt val att ständigt "glömma", och att ständigt dölja och bortförklara den allra vidrigaste ideologin kommunism medan du i stället ständigt väljer att endast framhålla den andra, den näst vidrigaste?
    Shame on me?? 
    För mig är det självfallet helt orimligt att välja ut och förfasa mig bara över de miljoner som dött av nazism och samtidigt försöka dölja och förneka alla de fler miljoner människor som förföljts och mördats av kommunism.
    Shame on me???
    Jag fördömer alltid både nazism och kommunism.
    Det må vara upp till dig och dina kamrater att ständigt bara fördöma den ena ideologin och samtidigt sträva efter att "glömma", dölja och förneka den andra ännu värre ideologin kommunismen som har förföljt och mördat många fler miljoner människor och som än i denna dag begår mord och förföljelse och som enligt internationellt vedertagna rapporter betraktas som ett hot mot mänskligheten. 
    Är det jag som försöker flytta fokus?
    Har du hört den om elefant i glasbutik?
    Du verkar fullständigt ha missat att trådens ämne/rubrik är:
    Har du förtroende för regeringen?
    Nej, jag har inte förtroende för regeringen. Representanterna för den sittande regeringen agerar lika som du och som dina kamrater här i tråden. 
    Fördömer ständigt den näst värsta ideologin medan de, du och ni ständigt "råkar glömma" den allra värsta ideologin.
    Du anklagar mig för att flytta fokus medan du själv ständigt och helt medvetet väljer att avvika från trådens ämne.
    Det inger tyvärr inte något vidare förtroende.
  • KN75
    Padirac skrev 2021-12-29 10:29:34 följande:
    Det är onekligen ingen annan än du som glömmer, förnekar och förminskar vidriga ideologier och auktoritära stater som begått brott mot mänskligheten - nu försäger du dig och säger att nazismen är bättre än kommunismen Kräks

    Fortsätt att flytta fokus du - det var en av trådens SDvurmare som pratade om nazism - så det är ingen annan an du som glädjer denne klockande 'parti-arbetare' genom att flytta fokus från SD och nazismen genom att påstå att andra i tråden glömt kommunism

    Det är inte jag som ljuger och det är inte jag som glömt de inlägg jag replikerat på - det är du som ljuger och du som försöker flytta fokus från SD och nazism.

    Shame on you - är du SD och nazivurmare eller?

    Och så väljer du Padirac återigen att ljuga och att gå till personangrepp.

    Så typiskt för dig när dina argument tryter, du upprepar dig igen och igen på ett vidrigt sätt mot andra medlemmar.

    Du ljuger.
    Aldrig någonsin har jag använt ordet bättre när jag pratat om nazism.
    Är det du eller jag som försäger sig? Shame on you!

    Jag fördömer alltid både nazism och kommunism.
    Till skillnad mot dig säger jag att båda ideologierna är vidriga. Den ena som har mördat ännu många fler miljoner människor är ännu vidrigare än den andra.
    Så det är helt uppenbart och klarlagt med 100% säkerhet att du Padirac ljuger igen, precis så som du brukar göra.

    Padirac, efter att ha ögnat igenom väldigt många av dina inlägg på detta forum frågar jag:
    Varför du gör ditt val att ständigt "glömma", och att ständigt dölja och bortförklara den allra vidrigaste ideologin kommunism medan du i stället ständigt väljer att endast framhålla den andra, den näst vidrigaste?

  • KN75
    Padirac skrev 2021-12-29 17:27:08 följande:
    Det är också du som säger att nazismen är bättre än kommunismen  - shame om youSpöke
    Du Padirac ljuger igen och igen.
    Du borde ge dig någon gång!


    Aldrig någonsin har jag använt ordet bättre när jag pratat om nazism.

    Antingen ljuger du eller så visar du med citat att jag någon enda gång skulle ha skrivit ordet bättre i samband med nazism.

    Tills du har visa det med citat så är det du som ljuger och det är SHAME ON YOU!

    Jag har fördömer nazism och det ord jag brukar använda är vidrigt. Och ännu vidrigare är kommunism som har mördat ännu många fler miljoner människor.

    Kan du Padirac klara av att se och förstå skillnaden mellan orden "vidrigare än" och "bättre än"?
    Jag är rätt övertygad att alla andra medlemmar i tråden klarar av att se en betydande skillnad mellan dessa ord.
    Du borde ju också kunna klara det?
  • KN75
    Padirac skrev 2021-12-29 18:18:58 följande:
    Jodå... det har du visst - " den allra vidrigaste ideologin kommunism medan du i stället ständigt väljer att endast framhålla den andra, den näst vidrigaste?"

    Här förminskar du nazismen.

    Sluta ljug om andra och svälj den förnedring du kanske känner för  det du själv skriver och förminskar nazismen
    KN75 skrev 2021-12-29 09:27:27 följande:
    Shame on me?
    Varför du gör ditt val att ständigt "glömma", och att ständigt dölja och bortförklara den allra vidrigaste ideologin kommunism medan du i stället ständigt väljer att endast framhålla den andra, den näst vidrigaste?
    Shame on me?? 
    För mig är det självfallet helt orimligt att välja ut och förfasa mig bara över de miljoner som dött av nazism och samtidigt försöka dölja och förneka alla de fler miljoner människor som förföljts och mördats av kommunism.
    Shame on me???
    Jag fördömer alltid både nazism och kommunism.
    Det må vara upp till dig och dina kamrater att ständigt bara fördöma den ena ideologin och samtidigt sträva efter att "glömma", dölja och förneka den andra ännu värre ideologin kommunismen som har förföljt och mördat många fler miljoner människor och som än i denna dag begår mord och förföljelse och som enligt internationellt vedertagna rapporter betraktas som ett hot mot mänskligheten. 
    Är det jag som försöker flytta fokus?
    Har du hört den om elefant i glasbutik?
    Du verkar fullständigt ha missat att trådens ämne/rubrik är:
    Har du förtroende för regeringen?
    Nej, jag har inte förtroende för regeringen. Representanterna för den sittande regeringen agerar lika som du och som dina kamrater här i tråden. 
    Fördömer ständigt den näst värsta ideologin medan de, du och ni ständigt "råkar glömma" den allra värsta ideologin.
    Du anklagar mig för att flytta fokus medan du själv ständigt och helt medvetet väljer att avvika från trådens ämne.
    Det inger tyvärr inte något vidare förtroende.


    Du visar själv gång på gång att det är DU som försöker förminska kommunismen som faktiskt är allra värst och som har mördat flest miljoner människor.

    Till skillnad mot dig fördömer jag alltid både nazismen och kommunismen,
    medan du ständigt väljer att "råka glömma" kommunismen som är den ideologi som har mördat allra flest miljoner människor.

    Jag har aldrig någonsin valt att framställa nazism i bättre dager, aldrig råkat "glömma nämna", aldrig försökt dölja eller förneka att nazism är vidrigt. 

    Medan du ständigt försöker dölja och förneka att det är kommunismen som har mördat och förföljt allra flest människor.


    Kommunismen har dödat 4 ggr fler än Nazismen. 
    Enligt den officiellt erkända boken Le Livre noir du communisme: Crimes, terreur, répression som sammanställt antalet döda så uppgår siffran till: 
    96 miljoner döda. 

    Den officiella siffran döda i nazismens namn är 25 miljoner.

    96 miljoner döda och DU ägnar dig medvetet åt att försöka förminska den allra vidrigaste ideologin kommunism.
    SHAME ON YOU!

  • KN75
    Vissa här verkar fullständigt ha missat att trådens ämne/rubrik är:
    Har du förtroende för regeringen?
    Nej, jag har inte förtroende för regeringen.
    Representanterna för den sittande regeringen agerar lika som vissa "kamrater" här i tråden. 
    Fördömer ständigt den näst värsta ideologin medan de ständigt "råkar glömma" den allra värsta ideologin kommunism.
    Vissa här ägnar sig enbart åt att försöka flytta fokus och ständigt och helt medvetet väljer att avvika från trådens ämne.
    Det inger tyvärr inte något vidare förtroende.
  • KN75
    FDFMGA skrev 2021-12-29 19:30:07 följande:

    Ideologier förändras över tid - men den nazistiska grundföreställning som fortfarande lever vidare är ju tanken att det finns nedärvda essenser som innebär att vissa kulturer är och förblir överlägsna medan andra är och förblir underlägsna.


    Så du FDFMGA stämmer också in i kören...

    Sanningen är att
    Kommunismen har dödat 4 ggr fler än Nazismen. 
    Enligt den officiellt erkända boken Le Livre noir du communisme: Crimes, terreur, répression som sammanställt antalet döda så uppgår siffran till: 
    96 miljoner döda. 

    Den officiella siffran döda i nazismens namn är 25 miljoner.

    96 miljoner döda och DU sällar dig till de kamrater som ägnar sig medvetet åt att försöka förminska den allra vidrigaste ideologin kommunism.

    Jag fördömer alltid både nazismen och kommunismen till skillnad mot dig, som precis som dina kamrater, ständigt väljer att "råka glömma" den ideologi som har mördat allra flest miljoner människor.

    Ja, ideologier förändras över tid.
    Kommunism betraktas i internationella rapporter även i dag vara ett hot mot mänskligheten då människor fortfarande regelmässigt förföljs och mördas i kommunismens namn. Medan nazism däremot betecknas som i princip utrotad.
  • KN75

    Det är svårt att ha förtroende för den svenska regeringen.

    Brottslingar som är dömda till utvisning kan mycket enkelt slippa bli utvisade, om de själva så önskar, enligt SVT Nyheter.
    De länder som de ska utvisas till kräver vaccinationsbevis/covidpass.
    Men i Sverige tillämpas regeln att vaccination är frivilligt.
    Så de som är dömda till utvisning struntar självfallet i att vaccinera sig, eller vaccinerar sig men struntar i att uppvisa vaccinationsbevis, så får de stanna i Sverige.
    Och de har full rätt och tillgång till bidrag och till vårt Svenska välfärdssystem, trots att de är brottslingar/dömda till utvisning.
    För att få hjälp med allt detta så får de givetvis full juridisk hjälp/advokat, självfallet betalat av de Svenska skattebetalarna.

    Är det konstigt att så otroligt många av utländsk härkomst väljer att strunta i att vaccinera sig? Är det konstigt att så många brottslingar/utvisningsdömda finns kvar i Sverige?

    "Vi har varit naiva" sa den Svenska statsministern.
    Har varit eller är..?

  • KN75

    Sverige har under senare år dragit på sig betydande samhällsproblem vilket allt tydligare visar sig ha ett direkt samband med invandrings- och migrationspolitiken.

    Betydligt mer måste göras för att fler personer av utländsk härkomst ska återvända till sina hemländer.
    Nu måste det vidtas ett antal åtgärder.

    Säger SD?

    Nej, det säger nu äntligen S-regeringen.
    Alltså den svenska S-regeringen och inte den Danska.
    KORS I TAKET!

    Regeringen vill att fler personer ska utvisas till sina hemländer.
    Polismyndigheten och Migrationsverket har nu fått i uppdrag att intensifiera sitt arbete.

    Biståndet ska användas som påtryckningsmedel mot länder som får mycket stora biståndspengar betalda av de Svenska skattebetalarna.
    Det är bla länder som Somalia, Irak och Libanon.
    - Nu vill vi öka återvändandet, säger integrations-/migrationsminister Anders Ygeman.
    - Länderna måste respektera och börja ta emot återvändande, säger justitie-/inrikesminister Morgan Johansson.

    Nu har det gjorts möjligt att arbetet kan ske gemensamt när biståndsminister Matilda Ernkrans har ersatt den avsatta miljöpartisten Per Olsson Fridh.

    Källa: SVT Nyheter

    Ja, var det inte det som SD sade redan för flera år sedan? Då alltid mycket starkt emotsagda av S och nästan alla andra riksdagspartier.

    När SD sade detta och när väldigt många vanliga medborgare sade samma sak så viftades det vilt med rasistkorten och de extrema få högljudda på detta forum ropade med gälla röster "brun, BRUN!".
    Vad säger de extrema få 9% nu...

  • KN75
    Rataxes skrev 2021-12-30 10:42:00 följande:
    Det där är bara snömos, och det vet resten av vänstersekterna också. Annars hade de tjutit i höhan sky!

    Efter valet kommer såssarna som vanligt att dra ner brallorna, böja sig framåt och låta kommunister, klimattalibaner och peddocentern få sin vilja igenom för att få fortsätta styra landet ner i avgrunden.
    Ja, jag tror också att du har rätt, det är snömos, tyvärr.

    Men ändå mycket intressant att se desperationen och hur de på ett så otroligt tydligt sätt väljer att vända kappan efter vinden, att de i vild förtvivlan försöker springa i medvinden för att hinna ikapp SD och alla vanliga medborgare.
    Även om det i verkligheten bara är retoriskt och som vanligt mest tomma ord så är det ändå intressant att se.

    När kommer pöbelns rop om "BRUN"? 
  • KN75
    FDFMGA skrev 2022-01-10 13:13:40 följande:
    Nåväl, det har alltid funnits krumelurer som tror sig veta bättre än folket vad folket önskar. 
    Sägs av den som med hög och otäckt bestämd stämma själv representerar 9%...
  • KN75

    Ang offentlighetsprincipen:
    Fakta är att inte heller statligt ägda företag omfattas av offentlighetsprincipen.

    Den här debatten, som uppenbarligen drivs av någon typ av partiarbetare, handlar om helt andra saker, precis så som Flash tidigare har beskrivit.

    MODERATOR BORDE AGERA MOT ALLA SOM HELA TIDEN GÅR FULLSTÄNDIGT OFF TOPIC
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Tråden handlar om:

       Trådrubrik kopierad:


    Har du förtroende för regeringen?

       TS inledning kopierad:
    Den rödgröna minoritetsregeringen var ganska ifrågasatt redan från början. Sedan har svikna vallöften och skandaler bara rullat på, både från S och Mp. Personligen tycker jag att denna regeringen är den bedrövligaste Sverige har haft i modern tid.

    Spännande att se vad ni tycker här inne, brukar ju vara en överrepresentation av vänsterradikaler här så förväntar mig ändå ett starkt försvar för denna flumregering...

    Tråden inleds med omröstningen.

    Resultat
    Har stort förtroende!
      
    9%


    En överväldigande majoritet 91% ! svarar alltså att man inte har stort förtroende för regeringen.
    Detta verkar vara en sanning som vissa högljudda i tråden inte ens har förmåga att förstå överhuvudtaget.
    Och det är väl därför de har funnit som sin livsuppgift att ständigt debattera allt annat än trådens ämne.
  • KN75
    FDFMGA skrev 2022-01-25 18:10:55 följande:

    Apropå förtroendeSoligMagdalena Andersson (S) behåller sin starka ledning i förtroendetoppen, visar januarimätningen från Expressen/Sifo.

    Nu är statsministern nummer ett bland både kvinnor och män ? något som hennes föregångare Stefan Löfven hade svårt att uppnå.

    Samtidigt växer uppförsbacken för oppositionen och M-ledaren Ulf Kristersson.

    www.expressen.se/nyheter/andersson-i-fortroendetopp-nu-aven-bland-mannen/


    Ja, Magdalena har i undersökningarna stort förtroende.

    Och det är framförallt kvinnor som står bakom detta stora förtroende.
    Men också tydligen en hel del män som numera vänder kappan efter vinden.
    Vid uppföljande frågor, i intervjuer och resonemang så framkommer generellt att de allra flesta kvinnor stödjer och ger stort förtroende till Magdalena bara därför att hon är just kvinna.

    Ingen, eller nästan ingen, framhåller kompetens eller lämplighet.
    Utan i stort sett allt grundar sig enbart på att hon är kvinna och den första kvinnliga statsministern.
    Detta att jämföra med att hon aldrig någonsin har omnämnts som den första kompetenta, eller ens någon gång brukar omnämnas som den mest lämpliga eller mest kompetenta överhuvudtaget...

    Jämför detta med hur valresultatet ser ut när man delar upp det i manliga respektive kvinnliga väljare.
    T ex valresultat senaste valet:
    Kvinnor S+MP+V:   45%
    Kvinnor M+KD+SD:   38%

    Män S+MP+V:   33%
    Män M+KD+SD:   50% (!)

    Intressant också notera att män hade genomskådat MP redan då:   3%

    Magdalena får i undersökningar stort förtroende, mest bland kvinnor.
    Detta visar mest bara att den strategiska marknadsföringen lyckades då strategin främst gick ut på att genom reklam/marknadsföring skapa känslor hos kvinnor så att de får de känslor som gör att den stora gruppen känner att de vill vilja stödja den första kvinnliga statsministern.

    Om det fanns en annan lika stor och känslomässigt lättpåverkad grupp som gillade något helt annat, t ex stora bröst, så skulle man med motsvarande strategiska marknadsföring kunna lyckas tillsätta en statsminister just för att den personen har stora bröst.
    Kompetens och lämplighet nämns inte i marknadsföringen utan man riktar all reklam mot att åstadkomma känslor hos den stora gruppen som gör att man känslomässigt vill stödja den första statsministern med stora bröst. 
    Vips har man en statsminister med stora bröst.
    På samma sätt som att vi vips fick vi den första kvinnliga statsministern.
    Eller på motsvarande sätt skulle man kunna ha den första vänsterhänta statsministern eller den första rullstolsburna statsministern, eller nästan vilken första statsminister som helst, om man bara i reklam/marknadsföring lyckas skapa rätt känslor hos en stor grupp.

    Det handlar mest bara om att lyckas med den strategiska marknadsföringen, att lyckas skapa rätt känslor hos en eller flera stora grupper, så kan man lyckas med nästan vad som helst. 

    Om man skulle vilja ha den mest kompetenta, den mest lämpliga eller den för landet Sverige bästa statsministern så skulle självfallet fokus i den strategiska marknadsföringen se helt annorlunda ut,
    än att man valde att på känslomässiga grunder marknadsföra just bara den första kvinnliga statsministern.
    Med sannolikhet som gränsar till visshet så skulle vi i det fallet inte ha Magdalena som statsminister och hon skulle inte få stort förtroende i några undersökningar.
    Rätt så enkelt och helt självklart om man bara tänker efter en enda sekund.

    Men ja, under rådande omständigheter, mot bakgrund av den lyckade strategiska marknadsföringen, så har den första kvinnliga statsministern stort förtroende. Särskilt stort förtroende bland människor som grundar sitt tyckande mest bara på känslor.
  • KN75
    Jonnynilsson skrev 2022-02-02 08:10:10 följande:
    Det trista är att de flesta LO-anslutna arbetarna bara rycker på axlarna åt slöseriet med deras surt inbetalade pengar och fortsätter rösta på S och betala pengar till sin LO-anslutna fackförening. För det ha man ju alltid gjort.
    Ja, du har rätt.
    Men samtidigt fel.
    De flesta av LO:s medlemmar röstar inte på S utan på SD.
    Bland de manliga medlemmarna är det tydligen en väldigt stor övervikt till SD:s fördel.
    Men ledningen bestämmer över medlemmarnas huvuden att man ska stödja ett annat parti än det som de flesta medlemmar röstar på och sympatiserar med.

    Du har dock rätt så till vida att det är fruktansvärt förvånande att inte de allra flesta manliga medlemmarna lämnar LO, när fackförbundet så uppenbart väljer att direkt motarbeta sina egna medlemmar.
  • KN75
    Rataxes skrev 2022-02-24 08:12:56 följande:
    Som sagt, inkompetenta och imbecilla politiker med ryggrad av samma material som maneter.
    Sveriges statsminister har högt förtroende,
    för att hon är kvinna.
    Hon blev vald till statsminister för att hon är kvinna.

    Det har inte framförts någon enda annan vettig egenskap varför just denna personen skulle vara särskilt lämplig som Sveriges statsminister.
    Så om det saknas andra viktiga egenskaper och om detta att hon är just kvinna är den enda framstående egenskapen vad annat kan vi förvänta oss..?

    Har någon som en direkt jämförelse gjort tankeexperimentet om hur det skulle gå om det för en manlig person kampanjades att han borde bli vald till statsminister just för att han är man?
    "Han må vara både imbecill, inkompetent och han saknar ryggrad, men han är man och därför är han lämplig som Sveriges nästa statsminister".
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?