Inlägg från: FDFMGA |Visa alla inlägg
  • FDFMGA

    Har du förtroende för regeringen?

    Flash Gordon skrev 2021-12-20 08:42:17 följande:

    Det är detta som Partiet skänker 1,5 miljarder av våra gemensamma skattepengar till:

    www.amnesty.org/en/latest/news/2015/10/syria-us-allys-razing-of-villages-amounts-to-war-crimes/

    In villages south of the town of Suluk, some residents said YPG fighters had accused them of supporting IS and threatened to shoot them if they did not leave. 

    In other cases, villagers said YPG fighters had ordered them to leave threatening them with US coalition airstrikes if they failed to comply.

    In one particularly vicious attack, YPG fighters poured petrol on a house, threatening to set it alight while the inhabitants were still inside. "They started pouring fuel in my in-laws' house. My mother-in-law was there refusing to leave and they just poured it around her ...They found my father-in-law and began hitting him on his hands ...

    Etnisk rensning, tortyr, hot, misshandel ...

    Det är vad Partiets anhängare nu sitter och förvaras.


    2015, ja det var då som IS stod som starkast och motståndet mot terrorsekten stod kurderna för.
  • FDFMGA
    Padirac skrev 2021-12-28 18:54:47 följande:
    Nej, det var en av trådens SDvurmare som pratade om nazism - så det är ingen annan an du som glädjer denne klockande 'parti-arbetare' genom att flytta fokus från SD och nazismen genom att påstå att andra i tråden glömt kommunism

    Det är inte jag som ljuger och det är inte jag som glömt de inlägg jag replikerat på - det är du som ljuger och du som försöker flytta fokus från SD och nazism.

    Shame on you - är du SD och nazivurmare eller?
    Men det är väl inte så dumt att partiarbetarna tränar på att lära sig klockan. Att kunna passa tider är en förutsättning för sysselsättning inom den öppna arbetsmarknaden, och ett arbete brukar ofta innebära vidgade perspektiv.
  • FDFMGA

    Ideologier förändras över tid - men den nazistiska grundföreställning som fortfarande lever vidare är ju tanken att det finns nedärvda essenser som innebär att vissa kulturer är och förblir överlägsna medan andra är och förblir underlägsna.

  • FDFMGA
    Martinetto skrev 2021-12-30 12:04:31 följande:

    Är det bara nazis som anser att deras kultur är mer värd än andra eller råkar det vara så att många gillar sin egna kultur?


    Visa mig en muslimsk företrädare som menar att den svenska kulturen är förmer än den shiitiske.


    Nej, detta är bara ett klumpigt försök att brunsmeta de som gillar in egna kultur


    Att man gillar den kultur man själv är en del av behöver inte innebära att man tycker att den är mer värd en andra. Bara oss emellan kan jag berätta att de allra flesta pysslar inte med att värdera kulturer eller andra människor utifrån stereotyper.

    Varför skulle till exempel tutingarna som väller in på FL från Flashback deras själsfränder - fundamentalistiska muslimer vara mindre värda än vem som helst.

    Dessutom har ju kulturer en förmåga att förändras över tid, nazismens tes om att kulturer har en nedärvd essens som innebär att de inte kan utvecklas är ju obsolet, utom i vissa blåbruna kretsar där den i stället anses vara ett axiom.
  • FDFMGA

    En undersökning från Föreningen Vetenskap och folkbildning visar att SD-sympatisörer skiljer ut sig från andra partiers sympatisörer inom vissa områden.

    Något som också är ganska tydligt i den här tråden eller t ex i tråden där man tror att regeringen använder pandemin som ett medel att införa diktaturTomte"Anhängare till SD tror mer på de konspirationsteorier och nästan varannan sverigedemokrat anser att mänskligheten består av olika raser med medfödda personlighetsegenskaper"

    www.svd.se/det-har-tror-svenskarna-pa

  • FDFMGA
    FDFMGA skrev 2022-01-01 20:13:00 följande:

    En undersökning från Föreningen Vetenskap och folkbildning visar att SD-sympatisörer skiljer ut sig från andra partiers sympatisörer inom vissa områden.

    Något som också är ganska tydligt i den här tråden eller t ex i tråden där man tror att regeringen använder pandemin som ett medel att införa diktaturTomte"Anhängare till SD tror mer på de konspirationsteorier och nästan varannan sverigedemokrat anser att mänskligheten består av olika raser med medfödda personlighetsegenskaper"

    www.svd.se/det-har-tror-svenskarna-pa


    Intressant också att det kristna rikspartiet KD:S anhängare i dubbelt så stor utsträckning som moderater och sossar tror att coronaviruset spridits avsiktligt.

    I övrigt utmärker sig - precis som sig bör för ett kristet parti, antar jag - anhängarna genom att i högre utsträckning än andra tro på paranormala fenomen som en högre makt, änglar, liv efter döden och healing, samtidigt som de tillhör de största skeptikerna till evolutionsläran.
  • FDFMGA
    FDFMGA skrev 2022-01-05 07:33:23 följande:

    Och nu har Ulf passerats av Jimmie Åkesson enligt SVT-Novus.

    Ulfs försök att efterlikna Åkesson uppskattas inte av väljarna - kopian är ju sällan bättre än originalet.

    Stödet för S däremot ligger på 31,3 procentSoligwww.svt.se/nyheter/inrikes/m-tappar-mark-i-svt-novus-valjarbarometer


    De blåbruna partierna är nu mer än fem procent mindre än regeringsunderlaget.

    Det ständiga gnället lönar sig fögaSkrattande

    www.svd.se/m-backar-i-valjarbarometer
  • FDFMGA
    Rataxes skrev 2022-01-06 13:09:50 följande:

    Moderaterna gillar töntpop med First Aid Kit och backar 2,5%

    Sossarna headbangar till Raubtier och ökar med 2%.

    Skärpning, Moderater!


    Jag tror att de dels backar för att de gnäller oavbrutet och dels för att folk tröttnat på M:s försök att överträffa SD.

    Förmodligen skulle det gå bättre för den blåbruna oppositionen om Ulf och Ebba även formellt underordnade sig Åkesson. Ulf skulle ju kunna aspirera på att  bli kakelminister och Ebba skulle ha potential att bli stureplansshotminister samt bostadsköpminister under Åkessons ledning.

    Kanske att den blåbruna ministären skulle kunna ha plats för en blandfärsminister samt en epatraktorminister ocksåSkrattande
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?