Svar på tråden Tappade min Ipad - kommer alla mina appar gå förlorade?
 • Fre 10 apr 2015 10:22
  824 visningar
  6 svar
  Inlägg från sportpappa Visa alla inlägg

  Tappade min Ipad - kommer alla mina appar gå förlorade?

  Appar finns på App Store så de är bara att ladda ner igen.
  Beroende på hur dina backuprutiner ser ut så går det att få tillbaks data från appar. Om du aktiverat backup till iCloud så tas backup i regel backup automatiskt när du är ansluten till trådlöst nätverk och laddar paddan. Om du tar backup via iTunes så tas backup när du ansluter paddan till datorn.

  Om de lagar den så påverkas inte appar och data från appar.

  När du får tillbaka den så se över dina rutiner för backup. Jag hade valt iCloud, men om man har väldigt mycket data så kan man behöva köpa mer utrymme där. Om man inte vill köpa utrymme, men ändå ha full backup så ansluter du den till datorn och tar backup i iTunes.

 • Fre 10 apr 2015 11:42
  #6
  Anzil skrev 2015-04-10 10:35:03 följande:
  Hmm . .

  dE SA ATT DET VAR EN LITEN CHIP I ipaden som gick sönder.

  De var tvungna att beställa en ny. Chipen gjorde så att skärmen inte sattes igång. Mer än så vet jag inte. Men min fråga är - hur stor risk finns det att appar raderas automatiskt, när de går sönder?

  Kanske lite svårt att veta och en dum fråga. Jag antar att jag är så pass orolig att jag ställer vilka frågor som helst . .

  jag är medveten över att det kan vara svårt att veta. Men det kanske är så att en Ipad tål mer än vad jag tror?
  vad det gäller att icke radera appar automatiskt?

  Men som sagt, jag kan givetvis ladda ner tillbaks apparna. jag är egentligen mer orolig att filmer som jag har skapat skall gå förlorade . .
  Appar raderas inte automatiskt. Antingen så blir du av med alla appar genom en fabriksåterställning, eller så blir inga appar påverkade.

  Sen kan du ju tänka så här: Du kan ändå inte påverka det. Antingen så är de kvar eller så är de inte kvar. Det märker du när du får tillbaks den.
Svar på tråden Tappade min Ipad - kommer alla mina appar gå förlorade?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...