• Redan47

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Vad spännande, vad fick du se? Berätta mer!

  • Redan47

    Nojig.... Inte da' ;) tog ett nytt hcg för att försäkra mig om vilket håll det går åt- puh, ökat enligt kurvan. Väntar ff svar på progestoron som jag är mest intresserad av Mha att jag ökat på. Kram på er!

  • Redan47

    Välkommen Milla!

    Visst zaq, vi är ju liksom med vår graviditet på detaljnivå och lagt jätte resurser på olika plan flr detta. Plus risker m havandesk frg- som ska tas på allvar. Det är ju vår hälsa det handhar om. Jag tar blodtryck hemma i stort sett varje morgon för att se vad normalt är och avvikelser. Vi har inga drop in eller npgot.

    Åker på söndag på min värde semester- gåvan till mig själv för denna gravresa. Det ska bli skönt att koppla av mentalt o fysiskt en vecka. Kram ps mitt progestoron hade på 6dafar kommit fr 47 till över 190. Inte undra på jag känner mug drogad....

    Men påtalat werlabs att jag inte är nöjd ned svar som >190. Vill ha fakta tal som tidigare. Lång tid svaret oxå.

  • Redan47

    Zaq: jag har Omron m2 el m6. Inte hemma just nu. Men de är bra, de som används inom vården. Lätt att använda. Kolla prisjakt.

    Jag på väg hem igen, blev inget dropp... Mina vener vill inte alls. Så efter många försök- fick vi ge oss. Så kan det va. För kallt ute för min kropp allt drar ihop sig. Men nu har j progestoron höjts så det känns inte på liv o död just nu.

  • Redan47

    Full förståelse för din utmattnimgskänsla. Ang klådan vet hur det är, hemskt när det liksom kliar inifrån som Alien var i kroppen. Bad med bikarbonat och aloe Vera gel är det enda lindrande jag kan rekommendera. Och lite kortison kräm om du får ha det på kroppen o magen. Vilken vecka är du nu? Låter ändå gott de undersökt tillväxt nu så de han ha koll på det om bebis behöver komma ut tidigare. Vi finns här när helst du behöver få utlopp för oro, frustration osv! Kram

  • Redan47

    hRE: vilka värden är det som strular ? Hur mår du annars?

    Mitt dropp blev ju avbrutet- gick inte sätta- mina vener går sönder. Öm o blå. I em kväll fick ett jätte påslag av typ av värk- hela livmoder spränger . Vore jag 8-9 mån skulle jag säga kraftiga förvärkar. Nästan som kramp, fast mer känslan hur den spänns ut. På maxi gick jag nästan dubbelvikt och myrkryo steg till bilen. Nu känns det ff som livmoder sitter i revbenen- 8mån. Detta har jag aldrig upplevt tidigare. Ännu inga blödningar iallafall det är det jag känner oro för ... Imorgon börjar min sem!

  • Redan47

    Det var Samma här, leukocyter 10.5 och neutrifila förhöjd. Armvecken handleder är provade. Kommer inget blod, sedan går de sönder.... Skulle behövas tunnare nål. Och värme.

    Men förhöjt kan visst oxå bero på kortisonet...

    Jag tror jSg ska hålla mig lugn helt enkelt, blev för mkt aktivitet igår för vad min kropp tar just nu. Frustrerande. Nu lugnt igen. Men uppsvullen. Käkar katrinplommon oxå annars stannar systemet.

  • Redan47

    Jag har inget annat alt till IL dropp i Sthlm - så det är att gilla läget....även im jag behövt ett eller några till.

    Jag skulle vilja släppa allt detta m proverna och njuta mer av att äntligen vara gravid. Nu kan jag inget göra än att koppla av och ta hand om mig själv som min gyn uppmanade. Har ju sett att hcg fortsatt öka. Just nu är jag i ett försommar varmt södra Frankrike. Blommor grönska och en buffe med färger som jag leker med. Mat serverad 3ggr/dag. Ja, livet är riktigt gott. Har en inre dialog med livet i mig, känns lite småmysigt ich hemligt. ;)

  • Redan47

    Tips: Finns en hälsoapp Iphone den med hjärtat på, där kan ni lägga in era värden. Jag gör det, varje mätning, så jan jag visa tänker jag när helst jag behöver.

    Zaq- jag hade M6, min man köpte den åt oss, han är inte lika priskänslig som jag. ;) super bra och enkel!

    Vet ni jag börjat känna lycka över att vara gravid, nyfiken vill ha en titt! 5/5 känns långt fram;), har sänkt mitt östrogen nu till 6mg/dygn.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus