• Anonym (XO)

    Konstigaste ni haft i fittan?

    Vad är det konstigaste ni haft i fittan för sexuella ändamål? Har ni onanerat med något riktigt konstigt, frukter, grönsaker, vibrerande mobil.?

  • Svar på tråden Konstigaste ni haft i fittan?
  • en morgondröm
    Anonym (jo) skrev 2015-04-13 18:56:07 följande:

    En cirkelsåg.


    Dra den om rödluvan och vargen! Hur?
  • Anonym (ellibie21)

    Det konstigaste jag haft i mig, var nog ändå när kåtheten riktigt, riktigt slog till en gång.. Eller två gånger faktiskt.
    Vid båda tillfällena hade jag INGET penetrationsinbjudande föremål i närheten. (förutom dom dötråkiga fingrarna) Så vad jag gjorde var att jag tog ett hörn av täckets påslakan och rullade det till en behaglig tjocklek, åsså trädde jag en kondom över det för att det skulle hålla ihop. Det var lite krångligt- men det gick.
    En annan gång satt jag och väntade i en bil och allt som fanns där var en morakniv (förutom växelspaken men då hade folk sett mig). Så jag tog handtaget på kniven och körde in det så långt det gick utan att själva knivbladet skulle kunna göra någon skada på mig. Nog för att det var lite eggande (hah) att ha ett iskallt och sylvasst knivblad i handen och så nära kärleksskålen, så har jag inte gjort något liknande igen. Inga vassa objekt kommer när min kompis igen ;P

  • Anonym (K)

    Ha ha typ allt i hushållsväg som haft lämplig form. Och det började redan i 10-11 årsåldern. Då med gosedjur, skaften på hårborsten, diverse grönsaker, skaft på verktyg, köksredskap... Minns att jag ofta tyckte skaften var för tunna så då snurrade jag en strumpa eller nåt annat i tyg runt, och sen trädde på en kondom. Testade faktiskt mobiltelefonen - stoppade den i en kondom, och sen ringde jag den från hemtelefonen. Funkade sådär ha ha.

    Och ja vad mer. Piggelin. Eltandborste - inte så mycket för penetration utan mer för vibration. Duschstrålen är fortf en favorit, men samma där, för vibrationens skull. Sängknoppar...ljus, flaskor.

  • verklighetsförmedlingen

    Ett ex hade andra delfinalen av Melodifestivalen 2009 i fittan. Hördes knappt nått om jag inte satte örat mot en blygdläpp men det pallade jag inte igenom hela föreställningen. Satte mig upp när de började med röstningsdelen. Förklarade för henne att jag skulle kolla resultatet i Aftonbladet senare. Hon gjorde inte en stor grej av det utan sa att hon förstod.

  • Anonym (Hejsan)
    Anonym (Pinsamt) skrev 2015-04-13 17:03:46 följande:

    Haft en barnleksak som fastnade. Åkte till en nätdejt som jag aldrig träffat för att få ut den. Hellre än akuten tänkte jag av nån anledning.


    Får man fråga vad det var för leksak?

    Vill höra mer om vad ni haft i er för skojiga saker!
  • Efraim Barkbit
    Anonym (AstaHast) skrev 2015-08-29 16:21:56 följande:

    En nätdejt. Han var riktigt konstig.


    Han var alltså inne i din fitta?
    Postbanken, Postbanken, Poooostbanken
  • Underhill
    Linnea1994 skrev 2016-10-05 09:33:51 följande:
    Schampoflaska bla. Provade allt i fittan som ung.
    He he...ja, det finns väl relativt runda och smala sådana nu för tiden...såg framför mig en typ palmolive av större modell :)...blev hon ren? :-P
    E vi överens så kör vi
  • Anonym (Hejsan)

    Låt höra mer om roliga udda saker ni onanerat med!

Svar på tråden Konstigaste ni haft i fittan?