• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    fastfrusen skrev 2015-05-19 16:59:20 följande:

    Jag börjar misstänka att jag inte har äl, äl-testen ger märkliga utslag och min temp ligger på ungefär samma hela tiden. Kan man ha regelbundna menstruationer och ändå vara anovulatorisk??


    Vilken cykeldag är du på? Vad jag vet är det normalt att ägglossningen uteblir några månader om året.
  • soofa
    Bärz skrev 2015-05-19 18:57:55 följande:
    jag har mätt 8 cyklar och 2 som det inte blivit nån ägglossning på, hur länge har du mätt?
    Har temperaturen fortsatt att ligga under strecket då?
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-05-21 06:46:17 följande:

    Hm. Senaste dagarna har tempen varit över strecket och den stiger fortfarande. Så idag sa appen att jag hade äl i lördags med bim 29/5. Alltså. Har inte så höga förhoppningar men oavsett om man haft äl eller ej så är det intressant med temp-mätning!


    Samma sak här. Jag är inte heller helt säker på att jag haft ägglossning den här månaden då jag inte haft någon tydlig temperaturhöjning som jag hade förra månaden. Men tempen ligger fortfarande över strecket och i dag var det en liten ökning, så det är klart man hoppas. Drömmer Enligt appen hade jag äl i söndags (vilket också stämmer med mina äl-tester) och bim den 31/5.
  • soofa
    jess89 skrev 2015-05-21 16:04:06 följande:

    BIM-5 idag... Inbillar mig saker i vanlig ordning :) Något som jag aldrig känt innan dock är träningsvärksliknande känsla i bröstmusklerna och under brösten. Är det ens ett symptom? Temperaturen har legat något under vad den brukar ligga på efter ÄL men stiger fortfarande.. Hatar denna väntan innan man vet hur det har gått!


    Ömma bröst har jag läst är ett vanligt graviditetssymtom, hoppas det! :) När tänker du testa?
  • soofa
    jess89 skrev 2015-05-21 22:38:59 följande:
    Jo det är väl så ;) jag ska försäka hålla mig över helgen.. Har en massa stickor hemma dock, så det kan bli svårt! När är BIM för dig?
    Förstår det, då är det extra svårt att låta bli. Flört Jag har bim den 31/5 så jag måste vänta en vecka till. Av oklar anledning är jag inställd på att det inte blev något den här månaden, därför känns det också lättare att vänta och jag kan bara bli positivt överraskad! Skrattande Jag kommer nog dock inte kunna vänta till bim, utan testa på bim - 2 eller - 1 (om inte mina spottings kommer innan dess). 
  • soofa

    Såhär ser min ut nu efter ägglossning. Jag var förkyld nästan en vecka efter mens, därför har jag inte skrivit in de mätningar jag gjorde då.

  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-05-22 07:29:50 följande:

    Soofa din stiger ju mycket tydligare än min kurva tycker jag! Amatör på temp så tycker jag ändå att det ser ut som att du haft en solklar ägglossning!


    Vid förra ägglossningen hade jag ju en tydlig temperaturhöjning några dagar efteråt, det saknar jag den här månaden men hoppas du har rätt!
  • soofa
    jess89 skrev 2015-05-22 08:08:16 följande:
     
    Såhär ser min ut.. Jag har bara mätt i två cykler så det är svårt att säga om den alltid kommer se ut såhär, men jag tycker att tempökningen efter ÄL inte är lika tydlig denna cykeln som förra. Vet någon hur den ska se ut om man lyckas bli gravid just dagarna efter ÄL?
    För att man ska vara säker på att man har haft ÄL ska temperaturen öka 0,2-0,5 grader 1-2 dagar efter ÄL. Sen vet jag bara att den ska ligga högre än vad den annars gör och hålla sig hög även när man har bim och efter bim. Jag tror alltså det är svårt att veta att man är gravid innan bim, först då ser man ju om temperaturen fortsätter vara hög eller att den minskar. Fortsätter den vara hög efter bim är det alltså ett bra tecken. Glad Du kan ju kolla trådskaparens graf, hon la upp den som en bild efter att hon blivit gravid.
  • soofa
    jess89 skrev 2015-05-22 11:09:01 följande:
    Det är sant! Min ÄL ploppade inte upp i appen förrän flera dagar efteråt. Man får helt enkelt vänta och se, men det är ju det som är så svårt! Man analyserar ju allt in i minsta detalj ;) Ska försöka tänka på annat nu, och ta det som det kommer efter helgen :)
    Haha ja, jag är likadan - man vill ju veta nu ju! Tänker du testa innan BIM?
  • soofa
    jess89 skrev 2015-05-22 11:53:50 följande:
    Verkar vara så för de flesta ;) Nu har jag fullt upp i helgen, så då kanske jag lyckas hålla mig borta från testen, men måndag morgon testar jag nog :)
    Ja, det är bra att hålla sig sysselsatt med annat. Jag hoppas på ett plus på måndag, uppdatera oss här då! :)
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles