• Mrs D

    Hur slippa dumma frågor?

    DickRex skrev 2015-04-22 21:50:42 följande:

    Där fick jag mina fiskar varma

    ...men jag har faktiskt aldrig sett denna fråga förut. Och ja, jag har frågat mig varför dessa frågor ställs, men jag fattar inte ett dugg! Fattar inte hur en människa är funtad som ställer en fråga här på FL om vad man bör äta som gravid när det finns proffs att fråga och långa listor på seriösa sajter som man når på tre sekunder med en googling.


    FL - familjeliv - är nog inte platsen för dig om inte förstår varför frågor kring graviditet och dagliga funderingar relaterat till barn och familj hör hemma här.
  • Mrs D
    DickRex skrev 2015-04-22 23:17:24 följande:

    Nej det verkar mer vara en plats för folk som har svårt med läsförståelse och förstånd i allmänhet. ...och ett tips till dig; läs mitt inlägg fem gånger riktigt långsamt så kanske du fattar vad jag skrev.

    Självklart hör dessa ämnen hemma här (har jag sagt  något annat?) men jag undrar hur man ska bli av med de uppenbart dumma och meningslösa frågorna som är enklare att googla än att ställa här, eller som inte någon här kan besvara.


    Men det som är uppenbart dumt för dig är tydligen inte det för många här. Visst jag håller med att även jag kliar mig i huvudet ibland och undrar varför ringer du inte till din läkare/soc kontakt /snubben du gillar / m.m. Ibland är det skönt att ventilera tankar med främlingar och höra andras erfarenheter.

    Och nej min läsförståelse funkar finfint, som sagt ovan kunde du ha fått svar på din fråga med en googling eller sökning i forumet :)
Svar på tråden Hur slippa dumma frågor?