Inlägg från: Let it Rain |Visa alla inlägg
  • Let it Rain

    Skulle du kunna tänka dig att bli tillsammans med någon från ett nätforum?

    Ja, det är bästa sättet att träffa någon enligt mig. Har redan träffat pojkvänner på detta sätt. Dejtingsajter tror jag däremot inte på.

  • Let it Rain
    Hadraniel skrev 2015-04-27 21:54:32 följande:
    Vem av er initerade kontakten de gånger det inträffade? Vad gjorde att du kontaktade dina blivande pojkvänner eller vad gjorde att du blev intresserad av och positivt inställd till dem när de kontaktade dig?
    Det var killarna båda gångerna. Den ena tyckte att jag verkade intressant på presentationstexten och gillade även mina bilder. När jag läste om honom tyckte jag att han lät som en manlig version av mig, och han var oerhört vacker att se på dessutom.

    Den andra mailade mig en massa frågor på något jag hade skrivit om och det mynnade ut i en lång mailutväxling på flera månader. Vi träffades på en blinddate och föll som furor bägge två. Det som gjorde mig så intresserad var att han är både intelligent, omtänksam, lite nördig men ändå har bra koll på det sociala. Fann även hans nyfikenhet och allmänbildning tilltalande. Jag uppfattade honom aldrig som raggig utan genuint intresserad av mig som person, så att han sen även tilltalades av mitt yttre var en bonus.
Svar på tråden Skulle du kunna tänka dig att bli tillsammans med någon från ett nätforum?