Inlägg från: LAHR |Visa alla inlägg
  • LAHR

    Min bästa vän vill ju bara hjälpa mej, ska jag svara ja eller nej

    låter panikartat och jag hade varit väldigt försiktig! känns lite skumt på nåt sätt och fel.. jag hade avböjt hjälpen faktiskt för det kan sluta med att du får ett sorts krav över dig att han måste få vara delaktig även om haninte har några som helst band till barnet, sedan att han öppnar sig såhär tycker jag är rätt egoistiskt och det ställer till det för dig rent känslomässigt och man kan tom bli såpass påverkad att man tillsslut börjar tro att man är förälskad och dylikt.
    Så nej jag känner bara nej. 

    Vänta tills allt lagd sig och prata med en barnmorska först innan du bestämmer något över huvud taget, barn klarar sig utan två föräldrar det gör de men självfalölet är det alltid bra med både faders och moders gestalter men det går utan med. 

    Ni är bara vänner och han har ingen roll i detta igentligen och tänk om ni blir osams när du inte delar hans känslor... fundera ordentligt!! mitt råd jag säger det för att vara snäll.

    Din kille kanske behövde andas då han fick panik, han kanske kommer snart för att diskutera saken i en lugnare situation.


    "you can do it you are a croft"
Svar på tråden Min bästa vän vill ju bara hjälpa mej, ska jag svara ja eller nej