Inlägg från: Flash Gordon |Visa alla inlägg
  • Flash Gordon

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Anonym (handskarna är av) skrev 2022-09-02 12:20:20 följande:
    De kanske minskar lite till nu.
    Experter ifrågasätter S attack om SD:s koppling till Putins Ryssland (aftonbladet.se)
    Det är klart att inte heller detta faller i någon god jord.

    Det blir lite surr idag, sossarna skadeskjuter sig själv en aning genom att visa sina anti-demokratiska tendenser, och sedan är det något annat imorgon.
    Blå och gul
  • Flash Gordon
    HSOF skrev 2022-09-03 14:30:27 följande:

    Socialdemokratin har använt immigrationen som taktik under en lång tid. Ett smart och samtidigt fult sätt och att säkra makten då du får ca 400 tusen nya väljare till varje val. Socialdemokraterna gör detta genom att fokusera (rent av lura, då många inte ens förstår vad de röstar på) gått på dessa områden.
    Det går även se i valstatistiken där vissa av dessa områden (Somsliatowns om vi ska använda Maggans egna ord) där S nästan har 100% av rösterna.

    Smart om du är Sosse, men odemokratiskt om du frågar mig.

    Sossarna har även gjort upp med muslimerna på 90-talet, där lojalitet till sossarna mot uppsatta tjänster inom staten samt inkvotering av muslimer på valbara platser i kommuner och och på riksnivå.

    Partier som Nyans och liknande kommer bli ett allt större hot för S i framtiden då dessa naturligt kommer växa och få allt mer inflytande i samhället I takt med att den muslimska befolkningen ökar, vilket den kommer att göra om inget dra sker..


    Finns intressanta meningsutbyten mellan sossar och invandrare på Nyans sociala medier. Sossar som i princip skäller ut invandrare som "otacksamma" för att de funderar på att rösta Nyans istället för på S.

    Samma S som låter sin kommunledning i Botkyrka strajpa en "valbuss" i deras färger och sedan åka runt och samla in förtidsröster från sosse-röstande områden i deras kommun.

    Vi vet var S har sin väljarbas numer
    Blå och gul
  • Flash Gordon
    HSOF skrev 2022-09-03 20:38:16 följande:
    Ja det är nog mest symbolpolitik från S. De ser klart ett stort hot av partier som Nyans men samtidigt tänker de altid Kortsiktig, hellre behålla makten just nu än att undvika katastrof senare..

    Men vi kan nog vara alldeles säkra på att S kommer att förhandla med islamisterna. Även om de likt i Libanon kommer vara de första som hänger i galgen om de lyckas med sin plan att göra Sverige till en islamisk stat.
    Symbolpolitik vet jag inte men det finns en genuin konkurrens mellan Nyans och S om alla dessa invandrares röster och det är inte vackert det som läcker ut via sociala medier
    Blå och gul
  • Flash Gordon
    Ja jävlar vad S går "all in" för att skrämma svenska folket för att rösta rätt

    Nu har de bett en gammal tjänsteman till en fd president i USA, med S-kopplingar sedan decennier tillbaka, att uttala att ett regeringsskifte i Sverige är ett hot mot Sveriges relationer till USA och Nato.

    Enbart en S-regering kan säkra stabiliteten och samarbetet, är budskapet.

    Allt tydligt framfört med exakt sossarnas talepunkter, under en pressträff ordnad av S pressavdelning i LO:s egen tidning.
    Blå och gul
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?