Inlägg från: Flash Gordon |Visa alla inlägg
  • Flash Gordon

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Dåliga förlorare var det.

    Centern bytte sida och Socialdemokraterna exploderade



    Blå och gul
  • Flash Gordon

    Och om man tycker Morgan är bortkopplad från verkligheten när han säger att han r stolt över det han åstadkomit som justitieminister så vill inte Strandhäll vara sämre.

    Hon har minsann ingen märklig ton på Twittter, tycker hon.



    Hon fortsätter: "Jag går inte till personangrepp på Twitter."

    (expressen TV)
    Blå och gul
  • Flash Gordon
    Anonym (Tina T) skrev 2022-10-14 06:47:13 följande:
    Annika Strandhäll saknar självinsikt, och av någon anledning så har det tagit ända till nu innan hon får hamna lite i bakvattnet politiskt. Men folk gillar ju genomsnittskärringar som spelar Allan per tweet. Hon har massor av följare? 
    Bakvatten och bakvatten. Hon sitter i partistyrelsen och här ordförande för S-kvinnor. Plus att hon är riksdagsledamot. En rätt hög position även fortsatt alltså.

    Hon lovar att hon ska intensifiera "opinionsarbetet" på Twitter och annorstädes. Hon ser sig själv som en äkta förkämpe för progressiva röster.

    Med andra ord: det kommer att bli outhärdligt de närmaste fyra åren.
    Blå och gul
  • Flash Gordon
    Anonym (Tina T) skrev 2022-10-14 08:57:13 följande:
    Hon är inte mer outhärdlig än ett genomsnittligt högertroll. Alla som håller på ser sig väl som förkämpar för något. Jag gissar att du ganska snart kommer att tycka att Tina T är en outhärdlig förkämpe för något du inte gillar. Problemet är att den giftiga attityden påeldad av amerikanskägda kommunikationssajter är så seglivad. Den är seglivad eftersom det fungerar. Vi diskuterar Annika Strandhäll just nu, fast hon inte är nånting att ha. Hon har varit duktig på att hålla sig kvar i sossarnas innegäng. När samma personer tog plats i ännu en S-ledd regering gick det upp för mig att de fyras gäng i själva verket är Magdalena Andersson, Morgan Johansson, den lilla killen som ser ut ungefär som Ulf Kristersson och som jag inte vet vad han heter nu samt Annika Strandhäll.

    Anders Ygeman är något slags unikum som hänger med som en vante. Dessa personer som trädde fram så tydligt efter att den respektabla Stefan Löfven trädde åt sidan gjorde att man fattade allt i ett slag. De är fegisar som bidade sin tid efter Göran Persson. De skickade fram Juholt för att kunna slita någon i stycken medan de fajtades om vem som skulle kliva fram efter den slarviga Fru Kanin. Nu var tiden inne och Magdalena fick sin tid. Jag gillade henne som finansminister men nu har hon visat sin rätta personlighet: en bjäbbig Emma Tvärtemot. Om det finns några vettiga sossar kvar måste de kraftsamla och få undan det här gänget. 
    I vilket fall har hon, och tidigare sossarna, lovat att nu driva en än intensivare identitetspolitisk kampanj mot den kommande regeringen. Eftersom de faktiskt tror att de vinner på det.

    Det kommer att skrälla högt men den korrekta responsen är att ignorera.
    Blå och gul
  • Flash Gordon
    Anonym (Tina T) skrev 2022-10-14 09:58:52 följande:
    Nja, ledarskribenter till höger verkar fortfarande gilla att mopsa sig kring åsiktskorridorer och annat. Tjafset fortsätter. Det är ingen som kan hålla sig. Så att ignorera de som tar plats fungerar inte. 
    Funkar väl utmärkt?! Bara låta Anders och Morgan och Annika med vänner gå på om "rasister" och "30-tal" medan man själv driver genom lagändringar och annat i riksdagen.

    Man ska bara inte fastna i att svara tillbaka.
    Blå och gul
  • Flash Gordon
    Anonym (Tina T) skrev 2022-10-14 13:54:28 följande:
    Tycker att dagens tystnad efter samarbetspartiernas presskonferens tyder på det. Nu klurar de på hur de ska hitta en ny fräsch god ton,... 
    Tvek på den





    Blå och gul
  • Flash Gordon
    Anonym (Tina T) skrev 2022-10-15 11:51:13 följande:
    Jag menade tyst i tidningarna, inte vad  instagramattkontoägare gör för ordvitsar på Twitter. Det har kommit en del artiklar nu. Sokolnicki sa ordmassor, Dahlberg låtsades att Sverigedemokraternas politik var liberal politik. 
    OK, jag tolkade det du skrev som något allmängiltigt - inte bara något i tidningar.
    Blå och gul
  • Flash Gordon

    Halli Hallå!

    Vad är detta?!

    Socialdemokratisk opinionssida tar in debattartikel om "svensk rasism" skriven av en person kopplad till den kinesiska regeringen



    Blå och gul
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?