Inlägg från: Ensam hemma |Visa alla inlägg
  • Ensam hemma

    Hur lyckas man träffa er hemmakära och lugna kvinnor?

    Skönt att höra att det finns andra som också trivs hemma. Jag träffade min dåvarande partner på en fest hos vänner. Han var den lugna, sansade typen som jag vill ha. Det är inte så lätt att hitta en partner när man inte är ute så mycket i de sociala sammanhangen. Det bästa sättet att ta kontakt är att vara sig själv och visa att man är intresserad, då brukar det lösa sig av sig själv. Jag önskar dig lycka till!

  • Ensam hemma
    Hadraniel skrev 2015-05-18 11:40:37 följande:
    Jo, fest eller umgänge genom vänner är väl en bra väg att gå oftast. Tyvärr känner jag väl redan de flesta inom mina vänners bekantskapskretsar så den vägen är i princip uttömd för min del. Är just precis eftersom jag inte är ute så mycket i sociala sammanhang och letar efter någon som inte är det så mycket heller som jag letar efter tips om alternativa sätt att träffa rätt slags människor på.

    Jag är i princip alltid mig själv vilket verkar förvåna många. Verkar som att alla utgår ifrån att man visar upp en fasad beroende av sammanhanget. Visst tonar man väl ner sidor av sig själv som är uppenbart olämpliga i situationen såklart, men att växla beteende eller åsikter ser jag ingen större poäng med.

    Är tyvärr väldigt dålig på både hur jag själv ska gå tillväga för att visa intresse men också på att uppfatta subtila hintar eller flirtar från andra människor.
    Det är klart att om man är dålig på att läsa av andras beteende så blir det ju svårt. Själv har jag inga problem med det. Däremot när någon visar ett för tydligt intresse eller kommer med förslag så backar jag för jag är inte enbart ute efter 5+1.
  • Ensam hemma
    Hadraniel skrev 2015-05-18 12:12:27 följande:
    Har nog svårt att visa intresse på andra sätt än att ha djupa filosofiska diskussioner med personen ifråga alternativt om man umgås på tu man hand försiktigt testa mig fram om situationen lämpar sig för det. I stil med att försiktigt börja röra vid personen och se vad man får för respons och hur långt det är ok att gå. Typ lägga handen försiktigt på benet om man sitter bredvid varandra och kollar på film eller så och succesivt testa mer och mer tills man får en indikation på att det inte är ok att fortsätta eller en tydlig signal om att det är fritt fram.

    Åt andra hållet behövs väl i princip att kvinnan säger att hon är intresserad rätt ut eller sätter sig i mitt knä och börjar hångla för att jag ska förstå att intresse finns från hennes sida. Så för egen del uppskattar jag väldigt tydligt intresse eller förslag från motparten trots att jag huvudsakligen är ute efter långvariga och seriösa relationer.
    Ja men bara det att man har något att prata om är ju en väldigt bra början. Hamnar man tillsammans med någon som är tyst blir det ju mycket jobbigare. Är man på tu man hand så är jag nog lite gammalmodig och förväntar mig att killen ska ta första steget att söka kroppskontakt. Då har jag ju möjligheten att antingen tillåta det eller inte. Även om jag tillåter behöver det inte betyda att jag är redo att hoppa i sängen och den balansgången är inte alltid enkel.
  • Ensam hemma
    Hadraniel skrev 2015-05-18 12:46:59 följande:
    Fast har jag väl kommit till stadiet där man umgås själva brukar det ofta gå ganska bra för min del. Är väl mer att ta sig dit som är det stora bekymret, särskilt då jag vantrivs i offentliga miljöer (som caféer, krogen och liknande) eller i stora folksamlingar (som större fester, kurser eller många fritidsaktiviteter i grupp) och därför har väldigt svårt att göra ett bra intryck i sådana sammanhang. Tyvärr är det ju väldigt knepigt att få börja med att träffa någon kvinna på tu man hand utan att ta omvägen genom större sociala sammanhang där jag inte fungerar bra.
    Nej, jag förstår precis vad du menar och där har vi samma åsikt. Är man en hemmamänniska så finns det ju en anledning till det. Känner man sig obekväm i folksamlingar så undviker man ju att hamna där samtidigt som det är där chansen är större att träffa någon för så länge man sitter hemma så händer ingenting.

    Vi får hoppas att våra vänner utökar sin bekantskapskrets och man då kan få kontakt med nya människor.
Svar på tråden Hur lyckas man träffa er hemmakära och lugna kvinnor?