• sotoo

    Hur lyckas man träffa er hemmakära och lugna kvinnor?

    Jag träffade min man via en chat för 13 år sedan. Som tur är vi båda hemmakära. Det kanske är svårt att träffa en av "oss" på krogen men annars kan det nog vara lite varstans. Men via nätet är det ju lätt att se vilka som gillar att vara ute och resa och sånt.

  • sotoo
    Hadraniel skrev 2015-05-18 11:32:05 följande:
    Fast att träffa personer av det kvinnliga könet som man är rätt hopplöst i allmänhet på nätdejtingsidor. Många kvinnor saknar ju ens presentationer på dejtingsidor eller har extremt ytliga och intetsägande sådana så där är det ju svårt att avläsa hur de är på dessa punkter. Har testat nätdejting i flertalet år och har numera gett upp detta.

    Vilka chattar finns det som man spontant kan träffa nytt folk på? Chattade en del när jag var yngre (när jag gick på högstadiet och gymnasiet eller så) och träffade folk på det sättet, men finns det liknande även för vuxna och som fortfarande är aktiva? Kanske värt att kolla upp och testa i så fall!

    Jag vet inte det. Chat var ju en annan sak förr innan det kom en massa andra saker plus att det mest var yngre i ens egen ålder som chattade då. Finns ju de som träffats här på FL. Sen verkar det som en del får bra kontakt på Facebook i olika grupper.
Svar på tråden Hur lyckas man träffa er hemmakära och lugna kvinnor?