• Pila

    Hur lyckas man träffa er hemmakära och lugna kvinnor?

    Hadraniel skrev 2015-05-18 11:01:24 följande:

    Är själv rätt lugn av mig, trivs bäst hemma, har inget behov av att det händer saker hela tiden och går sällan på några evengemang eller liknande med massa folk. Umgås dock gärna i mindre grupper med familj eller vänner lite då och då, men håller mig annars mest hemma. Har heller inget större behov av att fara världen runt på massa resor utan skulle hellre lägga pengarna på att ha en trevlig tillvaro i hemmet året runt istället.

    Alltså undrar jag hur jag borde gå tillväga för att hitta en likasinnad partner och var alla ni lugna kvinnor gömmer sig. Skulle gärna vilja ha tips om när och hur ni helst skulle vilja bli kontaktade av en potentiell partner. Även ni som redan har hittat en partner får gärna berätta var ni träffades eller hur det hela gick till.


    Jag är i samma sits, fast kvinna. Jag har en tendens att dra till mig utåtriktade och rastlösa killar vilket är helt fel för mig. Bröt upp från ett förhållande för några månader sen men en sådan person. Jag hoppas kunna hitta en lugn kille på nätet. Jag söker en man som är lugn och ogillar all form av festande i stora sällskap. Gärna välutbildad och intellektuell och med gott självförtroende på det området. Finns det sådana?
  • Pila
    Phalaenopsis skrev 2015-05-22 17:31:13 följande:

    Någon trädgårdsförening kanske? Där finns visserligen en del folk men större chans att de är hemkära.


    Där är det mest kvinnor väl? För övrigt förstår jag inte varför ni är så negativa till nätdejting. Det är ju det vanligaste sättet att träffas idag. Perfekt för oss stugsittare
Svar på tråden Hur lyckas man träffa er hemmakära och lugna kvinnor?