• Ananas

    Vi som äntligen är gravida efter IVF i April/Maj 2015

    Hej!
    Jag plussade i måndags och är nu gravid efter mitt fjärde IVF-syskon-försök. Har en son sedan tidigare, född 2012, som kom till på första IVF-försöket. Jag har ett tidigt missfall i bagaget och känner mig väldigt orolig för att det ska hända igen men försöker glädjas åt mitt positiva resultat.

    Jag hoppas ni är fler som vill hänga med här?

    Kram

  • Svar på tråden Vi som äntligen är gravida efter IVF i April/Maj 2015
  • Solhem
    maka011 skrev 2015-06-09 21:30:56 följande:

    Hej! Hoppar in här. Gjorde fet 27/5. Testdag idag som var positivt! :) Vul 30/6 för mig. Hur ska jag kunna vänta så länge? Är så himla orolig för missfall. Rädd för att molvärken är tecken på något mindre positivt. :(


    Min molvärk har försvunnit och det oroar jag mig för! Är också rädd för missfall...
  • Solhem
    joyride skrev 2015-06-08 19:30:04 följande:

    Härligt med en medsyster! Grattis till plusset. Ja visst är det jobbigt att vänta på VUL. Jag känner mig så skraj för mitt eftersom det inte pickade något hjärta förra gången.

    Man skulle bara vilja spola fram tiden...


    Jag tycker faktiskt det är värre att vänta på VUL än att ruva och ha TD...
    Hoppas att tiden går fort nu
  • joyride

    Tack alla för ert stöd. Vi behöver peppa varandra. Ja tänk att vi också är fler som varit med om blödningar och oroar oss för missfall. Hoppas verkligen att de kan se något på VUL. Om de inte ser tillräckligt och man måste tillbaka om två veckor är nog det värsta beskedet... Hoppas på raka puckar, även om det är tråkiga besked...

  • maka011

    [quote=75405482][quote-nick]Solhem skrev 2015-06-09 23:30:33 följande:[/quote-nick]

    Brösten ömmar fortfarande och är svullna, men varken molvärk eller illamående idag. :(

  • NovemberRain

    [quote=75404504][quote-nick]Ananas skrev 2015-06-09 20:18:31 följande:[/quote-nick]

    Välkommen & grattis!

    Vad jobbigt med överstimulering, det har jag blivit vid alla mina färskförsök... när jag blev gravid med sonen så blev jag inlagd i 1 vecka och sjukskriven i 8 veckor.... hoppas att du inte blir lika hårt drabbad. 

    [/

    Tack!

    Nej, det är nog inte lika ila för mig tack och lov! Är sjukskriven två veckor och blev tappad på ca 1,5 liter vätska. Obehagligt men det börjar gå åt rätt håll. Känns konstigt att "symtomen" börjar försvinna, magen inte lika svullen, smärtan minskar, kan andas igen. Alla dessa besvär har jag ju förknippat med att vara gravid, känns som att graviditeten försvinner med symptomen! ska bli skönt att få komma på ultraljud nästa vecka och se om allt ser bra ut!

  • Ananas

    VUL imorgon då joyride! Du är först ut i tråden. Såååå spännande. Skriv här så snart du varit. Vilken tid är det dags? 
    Kram!

  • joyride

    VUL idag. Allt såg bra ut men de kunde inte säga om det var embryots hjärta som fladdrade eller om det var min puls... Skulle först inte få ett nytt VUL heller...pga de hade så mkt inbokat på sommaren o lite personal... Då,blev jag arg. Först rekommenderade de mig att kontakta en privatklinik... Får de ens göra så? Fick till slut en ny tid om två veckor...sedan pratade jag med Uppsala där jag gjort ivf, och fick en tid för VUL hos dem. (Jag ljög lite och sa inget om detta VUL... ) skäms lite för lögnen men skulle vara så skönt att få komma till någon annan läkare... Litar mer på Uppsala när det gäller ivf. Tror och hoppas att de har bättre utrustning där också... Så den 22 vet jag nog mer... Utmattad efter denna dag...

  • Solhem

    Igår började jag blöda färskt med svarta klumpar. Kliniken säger att jag ska fortsätta med medicinerna och hör s i veckan. Blev mer upprörd än jag trodde att jag skulle bli och magkänslan säger att det inte kommer att gå vägen denna gång..).


    F
  • joyride

    Tråkigt att höra att du har haft blödning. Kan ju gå bra ändå. Man vet inte förrens VUL... Styrkekramar!

  • FrunIHuset

    Var på VUL för snart 2 veckor sen och såg ert tickande hjärta!

    Åkte på kurs i måndags och inte känt av illamåendet något speciellt eller mensvärk. Lite känslig mot dofter men inget annat....

    Tog ett test nu på morgonen, hållit mig i 3 timmar utan att dricka något och det visar väldigt svagt. Urinen var väldigt mörk och kändes väldigt koncentrerad.

    Ställa in sig på missfall?

    Har fått inflammation i en tand så har fruktansvärt ont och äter alvedon. Kan det vara orsak till missfall isåfall?


    Mamma till L 2013 och bebis 2016
Svar på tråden Vi som äntligen är gravida efter IVF i April/Maj 2015