• Rocket

    BF Februari/Mars 2016 :)

    Jag hoppar gärna in här :) plussade i onsdags men har ingen aning om bf eftersom jag har varit extremt oregelbunden senaste tiden. Men det borde vara i slutet av feb nån gång.

    Vi har kämpat länge den här gången med utredningar och pergo men nu när vi tog beslutet att vi skulle testa med ivf så tog det sig. Har dock fyra missfall i bagaget så jag är lite försiktig i min glädje.

  • Rocket

    Gullan vad sa veckoindikatorn? Jag har ju som sagt ingen aning om när jag har bf men tänkte att jag kanske får en hint om jag jämför med någon annan :p Jag tog ett sånt förra veckan och det sa 2-3 veckor.

  • Rocket

    Jo men det vet jag. Men jag är så oregelbunden att det skulle kunna diffa på 2-3 veckor. Men jag tänkte be om att få ett tidigt vul så man får ett hum om hur långt jag gått. Vill ju göra kub så då är det bra om man vet lite mer bestämt än vad vi vet idag.


    gullan83 skrev 2015-06-21 13:08:55 följande:

    När du tar ultraljud så kommer du få ett bf datum av dom


  • Rocket

    Jag fick inskrivning 28/7 vilket är rätt sent. Enligt sista mens kommer jag då vara i 11+1 vilket blir precis i senaste lagen för att lämna blod till KUB.

    Dock har mina cykler varierat mellan 19-37 dagar så jag tror inte alls att uträkningen stämmer. Här blir alla erbjudna kub oavsett ålder så det ska vi göra, (gjorde med första barnet också) men jag hade velat ha ett tidigare vul för att fastställa hur långt jag gått. Men då får jag göra det privat och jag har inte bestämt mig än för om det är värt pengarna :p

  • Rocket
    Mamma till två gullegrisar skrev 2015-06-24 15:12:07 följande:
    Vilken vecka är du i nu? Fick också tid för inskrivning då..
    6+2 enligt senaste mens. Men jag tror själv att det snarare är 4+6. Första gången på 1,5 år jag inte testar med äl-tester men jag brukar känna av äl rätt tydligt så enligt vad jag misstänker är det typ 4+6.
  • Rocket

    Jag är galet trött. Hade 120 sidor kurslitteratur att ta mig igenom idag. Somnade efter 20. Inte så bra... Illamående kommer i korta attacker än så länge men blir inte förvånad om det blir mer sen.

  • Rocket
    Mamma till två gullegrisar skrev 2015-06-24 21:06:23 följande:
    Okej ska ringa angående kub imorgon och boka in det i mitten av augusti. När får man senast göra kub?
    Mellan v.11-14 kan man göra ultraljudet men blodprovet ska lämnas innan. Ringde du idag och fick mer info?
  • Rocket

    Jag är extremt svullen och öm i magen. Ser ut att var typ i v.20 redan. Och det molar och drar konstant. Ibland gör det riktigt ont. Och brösten gör det ont i så fort man kommer åt dom. Men alltså jag är verkligen jättestor om magen ????

  • Rocket
    Life_as_supermom skrev 2015-06-28 12:12:59 följande:

    Någon här från Sthlm som kan rekommendera en bra privat klinik för bokning av vul? :)


    Jag undrar samma :)
  • Rocket
    Ringen skrev 2015-06-28 21:26:40 följande:

    Hej! Får jag vara med här? Jag är gravid med vårt tredje barn. BF 25 februari om jag inte har räknat alldeles tokigt. Vi bor i en av Stockholms södra förorter. Jag har inte riktigt haft tid att förstå att det är en liten i magen men nu har jag semester så nu kanske jag kommer att ha tid att inse det (eller inte med två vildingar som springer runt...)


    Jag tror jag har samma bf (är osäker på hur långt jag gått) och bor också i söderort :)
  • Rocket
    hannawer88 skrev 2015-06-29 10:38:16 följande:

    Hoppar också in här - BF 3/2 första barnet är 26 år. Längtar till v.18 och ultraljudet! Känns som tiden går så jävla långsamt dessa första veckorna.

    Någon ifrån Malmö eller i närheten utav Halmstad? ????????


    Jag är uppvuxen i Halmstad :) Bor i Stockholm numera men är nere väldigt ofta :)
  • Rocket
    hannawer88 skrev 2015-06-29 17:12:47 följande:
    Vad kul, någon som känner till staden! Väntar du ditt första barn?
    Nej nummer två. Har en treåring här hemma som tjatat om syskon i över ett halvår nu haha ^^
  • Rocket

    Kub visar sannolikheten för kromosomavvikelser. That's it. För att ge en indikation. Det är inget löfte om ett friskt eller sjukt barn, det bara räknar ut sannolikheten. Kub är ett helt ofarligt test utan några risker för barnet till skillnad från fostervattensprov eller moderskapsprov som ger ökad risk för missfall. Därför väljer man att göra det ofarliga testet först för att sen ta ställning till om man vill gå vidare i undersökningarna.

Svar på tråden BF Februari/Mars 2016 :)