Inlägg från: Anonym (Ledsen och ensam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ledsen och ensam)

    Vill lämna min sambo!

    Vill lämna min sambo. Men jag är så jäkla rädd. Är så beroende av honom på så många plan, ekonomiskt, känslomässigt. Träffade honom som 17åring och bott med honom sen dess, fick barn efter knappt ett år tillsammans. Han är inte bra för mig, kontrollerar mig, förbjuder mig och barnen att träffa hans mor trots sonen saknad efter farmor. Pratar illa om min mamma (missbrukare men ändå betydelsefull för min son), mina bröder, mina vänner, alla. Framför mig och barnen. Hotar med att vi (barnen) aldrig får se honom igen om jag lämnar. Att han ska hoppa framför tåget. Idag när vi skulle iväg och träffa farmor försökte han hindra mig, sa till sonen att det var sista gången han såg pappa. Sonen blev såklart ledsen och orolig. Vill inte att han ska få höra sånt igen. Han kastar sönder saker.

    Hur lämnar jag? Han vägrar lämna lägenheten (jag står på kontraktet), är det nödvändigt att behöva dra in polis/socialtjänst? Vart finner man stöd? Har ingen familj att vända mig till. Samtidigt som han beter sig illa mot mig så har jag inte mage att kasta ut han på gatan eller anmäla..

    Vet heller inte hur jag ska klara mig ekonomiskt, vill inte sätta precis fyllda 1åringen på förskola för att jobba. Har tänkt plugga på distans i höst med honom hemma men studiemedlet täcker inte ens hela hyran. Känner mig så svag!

Svar på tråden Vill lämna min sambo!