• Anja80

    Natta tvillingar ensam??

    Har tvillingar på 16 månader som idag sover i varsitt rum. I dagsläget nattar jag barnen på egen hand genom att dottern först får gröt (hon vägrar välling) och sen ger jag sonen välling i min famn. Sen nattas han i min famn o dottern vaggas samtidigt i babysittern. Babysittern är verkligen räddaren i nöden och hon somnar jätteduktigt i den!! Tyvärr börjar hon ju bli för stor för sin babysitter och jag vet inte vad man kan ta till istället? Att natta de i sina sängar fungerar inte i dagsläget pg a de har olika sovrum och sonen är ofta lite gnällig och ledsen vid läggdags. Tips mottages varmt! Finns det t ex nån babysitter som klarar mer än 13 kg eller nån liknande variant som jag kan ha min dotter i?

  • Svar på tråden Natta tvillingar ensam??
  • Anja80

    Precis, de böcker varandra väldigt lätt så det är därför de har varsitt rum sen några månader tillbaka. Sen dess sover båda mkt bättre. Nu är det bara själva nattningen som ska bli smidigare.

  • Anja80

    Tips på nåt jag kan använda istället för babysitter? Vågar ännu inte försöka natta de i min säng pga fallrisken.

  • Anja80
    Hummeldummel skrev 2015-08-11 15:53:50 följande:

    Alla barn är olika. Tror nog TS vet bäst.

    Peg Perego Tatamia skulle jag satsat på! Helt underbar. Kolla youtube så får du se filmklipp


    Det skulle kunna vara ett bra alternativ! Frågan är vad maxvikten är på en sådan? Vet du om den går att köpa i Sverige? Min son är väldigt beroende av närhet när han ska sova, har alltid haft lite separationsångest. och han är samtidigt väldigt livlig o pigg. Skulle vi försöka lägga hans syster först skulle han bara störa henne i att kunna somna. Det låter kanske som massa bortförklaringar, men det är svårt så länge de är så små att man inte kan ha en dialog. Min tanke är att vi ska kunna läsa sagor ihop i min stora säng o att de får somna med mig emellan för att sedan på sikt kunna somna i sina egna sängar. Det är inte alltid så lätt när de är jämngamla.
Svar på tråden Natta tvillingar ensam??