• Putte11

    Windows 10 - tror jag har fastnat i tablet mode

    Tror att jag har "fastnat" i tablet mode i Windows 10. Jag skulle kunna ta mig manuellt till tablet mode via startmenyn och inställningar etc., men hur tar jag mig manuellt tillbaka? Sorry, säkerligen lite luddig beskrivning, men tror att de som eventuellt kan hjälpa mig inser vad jag menar...

    Stort tack på förhand!

  • Svar på tråden Windows 10 - tror jag har fastnat i tablet mode
  • Putte11
    sportpappa skrev 2015-08-16 09:58:47 följande:

    Ännu enklare. Sök efter surfplatteläge eller tablet mode om du kör engelska.


    Tackar för svaret!

    Insåg att utmaningen nog var lite klurigare än så, då jag ju egentligen har provat att trycka på både startmenyknappen och förstoringsglaset, men då inget hände då, så trodde jag att jag just hade fastnat i tablet mode och att de då var bortkopplade.

    Men - nu när jag ändå har lyckats komma in i inställningar och inser att tablet mode inte är på, så ser jag även att när jag trycker på antingen startmenyknappen eller förstoringsglaset, så blir det en reaktion, men bara att något börjar jobba (man ser den lilla blåa "ringen" som syns den korta stund när datorn reagerar och jobbar med något, t ex när man klickar på en ikon etc.), men att det sedan inte händer något. Dvs - jag får inte upp några sökmöjligheter och startmenyn öppnas inte. Känns inte som en inställningsgrej, utan något rent fel...?
  • Putte11
    sportpappa skrev 2015-08-16 18:07:16 följande:

    Starta om och se om det blir bättre efter det.


    Haha, omstart var absolut en av de första åtgärderna! Tackar för hjälpförsöken, men har insett att det är något fel nu. Får försöka se om det finns någon fix, men annars får jag nog ominstallera.
Svar på tråden Windows 10 - tror jag har fastnat i tablet mode