• aleydis

    + 30% på TUL i v 37?!

    Hej
    Jag låg mitt på SF-kurvan och hade +5% på tul V.22 men på slutet av graviditeten växte jag 4 cm i SF på två veckor. Jag fick göra Tul dagen före bf som var torsdag Min bebis var skattad till 4600 g, tror det var över 30 %. Blev helt knäckt. Jag fick göra glukosbelastning som var jättebra, ingen grav diabetes. Fick tid för att diskutera igångsättning på mån, bf+3 och fick igångsättning dagen efter . Det gick bra till en början Men värkarbetet avstannade och det blev akutsnitt. Bebisen vägde 4350 g.

    Jag vet inte hur tidigt de kan tänka sig att sätta igång, men de låter dig inte gå över tiden om barnet är skattat till mer ön 4500 g.

  • aleydis

    Menade tul V 32 i förra inlägget första gången.

    Jag förstår din oro, jag blev helt knäckt och kände att jag gjort nåt fel, typ ätit för mkt glass :). De sa bara att jag hade bra flöde i moderkakan...

  • aleydis

    Det måste inte bli snitt! Om du har en vaginal förlossning bkom dig km det ju bli lättare med igångsättning tex. Jag hade gärna velat ha vaginal förlossning, men värkarbetet avstannade. Tror inte det hade med storleken på bebisen att göra. Jag fick tid på spec mvc för att diskutera hur Man skulle lägga upp det. Tyvärr Blev min upplevelse av snittet inte så bra, fick komplikationer med barnsängsfeber och sårinfektion. Men många har väldigt bra erfarenhet efter snitt :)

Svar på tråden + 30% på TUL i v 37?!