• Tecum

    Dåligt självförtroende, skadligt för förhållandet?..

    Dåligt självförtroende är ett elände, jag vet av egen erfarenhet. Men du är så ung att du har alla chanser att ta dig ur den onda cirkeln.

    Fokusera på sådant som du är bra på. Ditt inlägg är extremt välformulerat för att vara av en 15-åring, du är alltså jätteduktig på att skriva och har bättre ordförråd än många vuxna. Dessutom är du intelligent, det märks på dina tankar och formuleringar. Så din kille har rätt, lita på mig! Intelligens är sexigt... Det finns säkert annat du är bra på också.

    Så ska jag berätta en hemlis för dig. Killar bryr sig inte så mycket om utseende om bara helheten är intressant! Se dig omkring bland dina bekanta i vuxen ålder.  Där finns många kvinnor som inte är jättevackra, ändå har de man och ett lyckligt förhållande. Det är annat som avgör. Dessutom, om det är du på bilden är du ju skitsnygg!

    Så du är bra, på många sätt. Om jag varit i din ålder hade jag blivit kär i dig. Vänta med sex om du inte känner dig redo, det är ingen panik. Du kommer att träffa många trevliga killar. En del vill bara ha sex men so what, du kan välja och vraka.
    Men du har rätt i att om du är alltför reserverad och tillbakadragen kan det skada förhållandena.

Svar på tråden Dåligt självförtroende, skadligt för förhållandet?..