Inlägg från: Jag är bara jag |Visa alla inlägg
  • Jag är bara jag

    Bonusbarnet vill inte att vi ska ha barn!

    Om han aldrig ger med sig då-ska ni avstå gemensamma barn då? P.g.a en 6-årings vilja?! Ni kan försöka få så många barn ni vill helt utan hänsyn tills hans vilja. Låt han tjura. Vissa saker ska barn inte ha nåt att säga till om just p.g.a det inte angår dem.

  • Jag är bara jag
    oneiros89 skrev 2015-10-11 19:55:06 följande:
    Det handlar inte om att han ska få som han vill. Vi skaffar barn om vi vill men jag tänkte bara om man kan förenkla det på nått sätt genom att få honom att se det roliga i det istället på nått sätt.
    Sen handlar det om att jag mår dåligt av att han får mig att känna mig hemsk genom att göra så här. Det betyder dock inte att jag tänker flytta på mig.
    Du låter ett barn påverka dig så mycket att du mår dåligt-jösses amalia! Han har ju redan vunnit i princip genom att få dig att må dåligt redan innan ni ens försökt få barn. Övertala små barn att ändra sin vilja går sällan för har de fått en ide´så har dom. Ta det när du väl är gravid. Han får finna sig-likaväl som alla andra som inte velat ha syskon fått finna sig. Eller vad det nu är de inte vill just då.
Svar på tråden Bonusbarnet vill inte att vi ska ha barn!