• Amak

    julklappar till 8 åring? vad köper ni andra?

    Tält, vattenbana till trädgården, Playmobilsjukhus med alla tillbehör, en drönare, Lego, spel som "Catan", "Quirkle", "Alias" eller "Ryktet går". 

    Har själv en sjuåring, men han får inte så dyra saker, men så har han heller inte ett syskon som får en dator för så mycket pengar. Han får lego, playmobil och spel till PS3. Han önskar sig inget annat än spel till PS3, men jag ser till att han får leksaker ändå och när de väl kommer till honom så leker han massor. 

    Jag tycker inte man ska ge upp leksaker bara för att åttaåringar får för sig att de är stora och inte önskar sig det längre. Köp leksaker för att det är viktigt att hon inte blir tonåring för fort, barndomen kommer inte igen. Ni får hitta något som kan locka henne att börja leka. Har ni provat playmobil? 

    Man ska inte vara materialist, men om brodern får för så mycket så tycker jag att hon ska få många leksaker, även om hon inte själv har fantasi nog att komma på vad hon kan tycka är roligt. 

    Jag önskade mig inte saker när jag var liten och då fick jag ofta inget heller, bara några trosor och nya ytterkläder. Jag blev faktiskt lika besviken varje gång, även om jag aldrig sa något om det. Jag ville inte kräva en massa saker, men jag ville ju ändå innerst inne att de skulle hitta på saker att köpa och ge mig. Saker som de själva tänkt ut och som var lämpligt för ålder. 

Svar på tråden julklappar till 8 åring? vad köper ni andra?