Inlägg från: Mäggie05 |Visa alla inlägg
  • Mäggie05

    Fler som har svårt få till andra barnet?

    Hej!

    Jag befinner mig i samma situation faktiskt..fick en dotter 2014!Jag är 30 om ett par veckor & sambon e 36!Vi har försökt nu sen mars så e ju försök nr 9 nu!Fattar ingenting ja!De tog 8 försök me dottern så va ju inställd på att de kunde ta lite tid men inte såhär me nr 2!Har tom vart och kollat sköldkörteln så de inte är den som spökar men de va de inte!Nu är ja på BIM +4 och ingen mens men heller inget +...fattar som sagt ingenting!!

  • Mäggie05

    Här har de efterlängtade plusset dykt upp!Kämpa på ni andra!Håller tummarna för att ni också får era plus snart!

  • Mäggie05
    kucke skrev 2015-12-19 16:51:50 följande:

    Stort grattis till Mäggie05 :) Gjorde du något annorlunda just denna gång ni blev gravida och kände du på dig att det lyckats, eller kändes det precis som alla andra månader då mensen kommit? :)

    Förresten, gjorde du KS med första?

    För oss har ännu inget hänt och jag fick igår ett sammanbrott och grät och grät. Men jag har kollat mig privat och enligt läkarna ser allt bra ut så vad är det som är fel :(

    Hoppas på plus nu åt oss alla som kämpar!


    Tack!!:) Ja kolla upp om ja hade fel på sköldkörteln men de hade ja ju inte!Och sen använde ja ägglossningstester o de visade sig att ja hade ägglosning mkt tidigare än va ja trodde så kan ju vart därför de inte tog sig!

    Nä ja kände inte på mig att ja hade lyckats,hade samma symptom som när mensen ska komma!

    Nä ja födde vaginalt!

    Ja tror bara att när man vill de för mkt så låser sig kroppen på nå vis!Man får bara försöka tänka på nå annat..men de e ju fruktansvärt svårt när man längtar efter fler!

    Hoppas de släpper snart för dig!
  • Mäggie05

    Ja va i v7 när ja började blöda,därefter blödde ja i 3 v men de va som en sparsam mens liksom så fatta ju inte att de va missfall.För min barnmorska sa att de va vanligt att blöda i början & ja hade absolut ingen som helst smärta!

    Men igår plussade ja igen så nu hoppas ja att inte detta oxå slutar i missfall!Man kommer ju va jätte nojjig nu o gå på toa jämt för o se om de kommer blod liksom!


    emelieB skrev 2016-03-22 23:04:28 följande:

    Beklagar :(

    Hur långt gången var du?

    Fick också missfall i feb. Jobbat på syskon drygt ett år nu, första barnet tog nästan fyra år att få till..


Svar på tråden Fler som har svårt få till andra barnet?