• orkvik

    Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?

    Hejsan,

    Jag har under några år varit nyfiken på killsex men inte riktigt fått till det än. Först och främst är det enbart själva sexet jag attraheras av, killkroppen i övrigt är inte särskilt attraktiv. Fantiserar om att suga av och bli avsugen samt bli påsatt och sätta på. Har provat många gånger med dildo och gillar det verkligen men känner att jag vill släppa kontrollen lite ;)

    I somras tog jag modet till mig och la ut en annons, fick svar och en kille kom hem till mig. Tyvärr var han alldeles för hårdhänt så jag avbröt. Tankarna finns kvar och jag vill gärna hitta någon i en liknande situation som mig att prova mig fram med.

    Vad har ni för erfarenheter här? Berätta gärna och alla bra tips tas emot med tacksamhet. :)

  • Svar på tråden Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?
  • bastor

    Hej, har testat många ggr både på porrklubb och nakenbad, det är trevligt att snaska kotte. Har även testat hemma med både kn... och sug. Men bara blivit kn....d. Kanonskönt, blivit lite mer feminin i min krppp efter linfrö.... med lite bröst och bredare rumpa

  • lupus solitarius

    Jag är 99% hetro och1% homo. Dock är jag extreme när det gäller vilka kvinnor jag bjuder in i mitt liv. Så därför kan du förstå hur superextrem jag är när det gäller män. I hela mitt liv har jag bara träffat på 2 män som jag hade sex med. Med detta vill jag säga är att var återhållsam, men om det klickar, var stark och prova. Om det känns rätt, då är det OK. Om inte, då har du provat och då är du en starkare människa. 

  • Cytron84

    Jag har haft sex med killar flera gånger och jag tycker att det är jäkligt skönt.

    När jag har haft sex med killar så suger jag kuken och blir avsugen och jag knullar killen i röven.

  • Mr jonsson

    Första gången hade jag byggt upp en stor nyfikenhet för att få en kuk i mej och via bodycontact träffade jag en snubbe hastigt i tvättstugan. Blev inte så imponerad över hur skönt det var men å andra sidan var det helt ofarligt att gå över denna gräns.

    Nu med lite erfarenhet ville jag göra om det men på mina villor o förutsättningar .

    Nu har jag gjort det för andra gången och det var mycket bättre och för nästa träff höjer jag ribban ännu högre för att uppfylla mina fantasier än mer.

    Detta lekande har inte gjort mej mer gay utan snarare tvärtom och jag har lärt känna mej själv klart bättre. Hittar jag en kvinna som kan leka som en man tar jag det 10 gånger hellre men tillsvidare är det bara män som har stake och stake att prova leka detta.

  • Anonym (Bikille)

    Jag är bisexuell och förstår dig nr Jonsson. Det är grymt att ha sex med en tjej med strapon. Vi brukar ibland avsluta vårt sex med att hon sätter på mig med en strapon i alla möjliga ställningar, det är grymt skönt faktiskt. Ombyte förnöjer helt klart!

    Klart man inte är gay bara för att man har sex med killar, inget fel med att vara bisexuell. Man behöver inte vara biemotionell, bara för att man är bisexuell.

    Jag har inga känslor för killar, men jag gillar sex med killar.

    Fortsätt att utforska ditt sexliv! Man lever bara en gång....

  • Anonym (zzz)

    Precis så är jag också. Bi6 gör att jag pippar tanten hemma med mycket mer energi !  Fråga mig inte varför men så funkar jag. 

  • Anonym (Tjej)

    Killar, ni som säger att ni inte är attraherad känslomässigt utan bara vill ha kuken. Är det upphetsande för att det är något ?förbjudet?

    Ärligt så är det ju fortfarande i dagens samhälle inte heeelt okej att vara homo. Finns fortfarande mycket fördomar.

    Är det de som gör att man blir upphetsad?

    Kan inte tjejen tillfredsställa er själva med leksaker eller är det inte samma sak?

  • Anonym (zzz)

    Bra fråga. Jag tror det beror på att jag är mkt nära en en annan persons orgasm. Samma som jag slickar kvinnan o hon får en orgasm. Otrolig att få vara så nära hennes pulserande sköte. Helt otroligt! Samma med en kuk. Sååå nära en stor händelse. 


    Det finns inga känslor med för min del iaf. Bara den sköna känslan att få vara "med" om det.  Sen gör ju det "förbjudna" också saken mer spännande. Givetvis.

  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Tjej) skrev 2017-11-30 11:38:43 följande:

    Killar, ni som säger att ni inte är attraherad känslomässigt utan bara vill ha kuken. Är det upphetsande för att det är något ?förbjudet?

    Ärligt så är det ju fortfarande i dagens samhälle inte heeelt okej att vara homo. Finns fortfarande mycket fördomar.

    Är det de som gör att man blir upphetsad?

    Kan inte tjejen tillfredsställa er själva med leksaker eller är det inte samma sak?


    Kan tänka mig att det är ungefär som när du upplever en dildo jämfört med en kuk. Inte riktigt samma sak, även om upplevelsen påminner om varandra, eller hur?

    Vet inte om förbjudenhetsaspekten lockar egentligen, men visst jag tänder på massa annat inom sex som också är lite förbjudet/ kinky och porrigt, så du kanske har rätt där. Det är ju generellt svårt att veta varför man tänder på något, men väldigt lätt att veta vad man tänder på.

    Jag blir väldigt tillfredsställd av min tjej och leksaker.
Svar på tråden Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?