Inlägg från: Rataxes |Visa alla inlägg
  • Rataxes

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    P3 Krim om gruppvåldtäkten i Kungsparken i Malmö oktober 2022. Advokaten får inga följdfrågor av (S)veriges Radio, Istället framställs det i inslaget som att det faktiskt är synd om 18-åringen.

    "Han fyllde 18 år fyra dagar innan den här händelsen. Han hade maximal otur. Hade detta hänt helgen innan så hade han, precis som de andra, fått en helt annan påföljd." -Advokat Ewa Wressmark i P3 dokumentär "Fem killar våldtog Sara" (25:05 in). "Händelsen". "Otur".

    Hon låter verkligen ledsen för hans skull. Genuint ledsen. KräksMaximal otur är att man inte kunde döma resten av patrasket som vuxna.
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes

    Hamas tar på sig attacken. Hamas kallar dådet för en ?hämndaktion?. Israelisk polis kallar det för ?terrorism?. SVT:s rubrik: ?hämndaktion?


    SVT om Hamas: ?islamistisk fundamentaliströrelse?


    Kanada, EU, Israel, Japan, Australien, Storbritannien och USA om Hamas: ?en terrororganisation?


    Ridå
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes

    Leninpriset är något som (S)(V)T kulturnyheterna ska uppmärksammas.

    Det handlar alltså om Lenin, som hör till samma gäng som Stalin, Mao, Pol Pot, hitler, Mussolini  och andra massmördare.

    I ett normalt land hade detta ansetts som skamligt.


    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes

    Frågan jag ställer mig är hur en kurs i ras och vithet öht hålls på ett universitet?
    Det borde ligga på ABF-nivå.


    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    KillBill skrev 2023-09-11 09:06:33 följande:
    De finns de som anser att forskningen skall vara fri och så finns ni andra. 
    Det finns forskning och så finns det "forskning" som Hubinette pysslar med. Samma slags  pseudovetenskap som alkemi, astrologi, genusvetenskap m.m.
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    Digestive skrev 2023-09-11 13:06:33 följande:

    Att forskning på ABF-nivå är synonymt med att förbjuda samma forskning fick jag veta först idag. Aja...

    Vill du ha en stund av spektakulär och bitvis hårresande "true crime"-läsning? - kan i sådant fall föreslå Tobias Hübinettes välpackade brottsregister.

    I övrigt så är Tobias Hübinette en av grundarna av Expo och har således pysslat med sådant som folk dömer Christer Peterson för nu - sedan1995 (om inte tidigare än så såklart, men från och med 1995 på en helt annan nivå än tidigare)

    Hans metoder var dock lite annorlunda än de som Christer Petersons aktuellt får kritik för: mordhot, mordhot mot familjemedlemmar, arbetsgivare och även deras familjemedlemmar, misshandel, mordbrand med mera.

    Långt innan Christer Peterson var född så var Tobias Hübinette ute på bravader med uppsåt att döda meningsmotståndare genom att kasta in syra i en fullsatta möteslokal ihop med AFA. De var dock inkompetenta nog för att även slänga gatstenar genom rutorna på lokalen så att gaserna från syran kunde lämna lokalen relativt fort.

    Har kollat en runda närmare på Christer Peterson. Tydligen så har han och hans mediala krets tänkt att starta ett project som de kallar för Avmaskerat, som ska fungera precis som Expo men granska extremvänstern (det vill säga hänga ut, avslöja och allt det där). Förmodligen kommer de visa samma hänsyn som Expo gjort genom åren då mer eller mindre allt det här (Karlstads Universitet, Avmaskerat och säkert mer) verkar handla om en utbredd hämnd med samma valörer. 

    I övrigt verkar det som Christer Peterson tänker kandidera/har kandiderat för AFS - för den som vill ha en lite tydligare bild över hur han ställer sig partipolitiskt i nutid.


    KillBill skrev 2023-09-11 07:24:09 följande:
    [knackar dig på axeln då Christian Petersons partisympatier verkar ha kommit till känns.]

     


    Jo, jag har läst en del om båda två. Ingen av dem skulle jag vilja ha i min bekantskapskrets, Hubinette är en synnerligen instabil snöflinga som rätt vad det är skulle kunna återgå till sitt tidigare jag.
    Jag har ingenting till övers för AfS lättnazism. Absolut ingenting. 'Nuff said. 
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    Digestive skrev 2023-09-11 14:52:51 följande:
    Samma här, helt klart. Hade inte ens velat träffa någon av dem men av väldigt olika anledningar:

    * Christan Peterson har inte gjort någonting intressant nog för att jag ska bli tillräckligt nyfiken och vill jag ha utbyte med 21-åringar så är min son och hans vänner i samma ålder. Det duger gott och väl att bara följa det hela med en eters avstånd så länge lusten finns där.

    * Med tanke på hur blott liberala och/eller vänsterlutande skribenter uppfattar min aktivitet här så ställer man sig inte nära Tobias Hübinette och diskuterar (för vederbörande) känsliga ämnen och under förutsättningar som att man kan få en skruvmejsel genom ögat om någonting triggar honom, eller dylikt.

    Skulle jag ha ett sådan träff med Tobias Hübinette så skulle han få sitta fastbojad i ett bord som är ordentligt fastskruvat i golvet. Hade inte varit avslappnad för en sekund annars. Våldskapital bör man alltid ha förnuftig respekt för. När det dock handlar om ett sjukligt våldskapital, då gör man bäst i att låta samma förnuft men istället rädsla guida i situationen.

    Själv ser jag AFS som kort och gott främlingsfientliga. Mer än så har jag inte funderat över partiet i fråga. Gustav Kasselstrand har dock sett lite mer av och även om åsikterna sällan faller mig i smaken så kan han ändå få en based-eloge på kragen av mig.
    Tar man del av AfS husorgan "Fria Fantasier " hittar man många konspirationsteorier om judiska maktstrukturer och annat nonsens. Att de dessutom är Putainkramare är sista spiken i kistan.
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    KillBill skrev 2023-09-13 14:03:27 följande:

    Fascisterna alltid har hånat fri och oberoende media..


    Du menar som när socialdemokraterna stoppade Radio Nord och Radio Syd? Fri och oberoende media, redan på 60-talet. Det var ingenting som socialisterna tålde.

    Fri media utan statsunderstöd verkar inte vara något för er socialister...
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    KillBill skrev 2023-09-13 15:42:01 följande:

    Jag skrev hånar. Vem som hånar fri och oberoende media här i tråden är nog uppenbart för alla.


    Då har vi normala fått lära oss att i en såsses hjärna är det fascism att SR måste göra som resten av samhället, dvs spara in på verksamheten.

    Förhoppningsvis gör detta att vi slipper de värsta lekstugorna som P3 håller på med.
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?