Inlägg från: Lillalilly |Visa alla inlägg
  • Lillalilly

    BF Augusti 2016

    Hej hoppar in i denna tråd med för att utbyta lite tankar och erfarenhet är 40 och väntar barn nr 3 2 barn på 7 och 9år är en skräckblandad förtjusning med denna grav är i v 6 samtidigt är jag glad och samtidigt livrädd att något skall gå snett eller att man inte ska orka med hoppas vi kan stötta varandra .????

  • Lillalilly

    Kul att det fler som vill haka på???? jag mår bra har inte haft något illamående de andra grav så hoppas jag slipper det denna gången med, det jag har kännt av hittills är mina ömma bröst ...måste vara jätte jobbigt att må så dåligt curlingmorsan hoppas det snart avtar, Jag är dålig på vad det finns för bra appar , i morgon ska jag på inskrivning på Mvc lite spännande .

  • Lillalilly

    Skulle också gärna velat göra moderkaksprov, men där jag bor gör man inte det och tro inte det finns privata kliniker där man kan boka själv heller eller någon som vet ?har fått tid till kub iallafall så jag kan bara hålla tummarna att allt går vägen .

  • Lillalilly

    vi känner att vi vill vänta att berätta tills vi har fått resultat på kub ser allt bra ut så långt så klarar vi nog inte att hålla tyst längre .

  • Lillalilly

    Håller med att det är jobbigt att vänta och att tänka positivt är inte alltid lätt men de allra flesta barn som föds är trots allt friska och ta ut oro i förväg vinner man inget på, intalar jag mig.. Hur mår ni andra ?, själv har jag kommit in i en period där jag gränslöst trött, och små sugen på mat hela tiden ..

  • Lillalilly

    Hej lämnar denna tråd idag efter att jag fått konstanterat att fostret inte utvecklat sig som det ska och dött för några veckor sedan, riktigt jobbigt ,, lycka till alla ni andra tjejer styrkekramar till er .

Svar på tråden BF Augusti 2016