Inlägg från: Sandraaug |Visa alla inlägg
  • Sandraaug

    Bf aug/sept (2016) andra barnet.

    Hej! Vad roligt att vi är lite i samma sits:) Jag är också i v 6 o väntar mitt andra barn:) enligt mina egna beräkningar den 3/9, när har du bf? Min son kommer va 5, så det känns väldigt längesedan man var gravid, är supernojig över allt som kan gå fel vilket jag inte minns att jag var sist men försöker tänka positivt!;) jag har inskrivning på mödravården 2/2 så en bit kvar, kommer nog inte kännas verkligt förrän man fått höra hjärtljuden! Har du fått tid än?

    Jag gick också över sist men bara tre dagar, jag som hade hoppats på lite tidigare denna gång så det blev en augustibebis;)

  • Sandraaug

    Ja det här med missfall o så känns ju lite jobbigt, men man får försöka vaga glad så länge det varar, hjälper ju inte att gå och oroa sig tyvärr. Jaha vad bra med ett tidigt besök, blir ju lite verkligare då med:) Jag bara längtar till man kan berätta för alla men speciellt för min son att han ska få ett syskon:) vi har bestämt oss för att berätta efter v 12, så vi får väl se om vi lyckas hålla oss så länge;) har dock berättat för min syster vilket vi har gjort tidigare graviditeter för varandra så det är skönt att kunna prata med henne iaf;)

  • Sandraaug

    Vad bra knutan83, då lugnade hon dig kanske lite iaf:) jag har ganska mycket symptom och trodde jag blivit smått galen innan jag testade positivt, trodde nästan på skengraviditet;) så allt föll på plats när jag äntligen plussade:) jag har haft molverk till o från men börjar avta lite nu, ömma bröst, illamående lite till o från under dagen men inte jätte allvarligt, blir bättre om jag äter lite frukt eller nötter:) sen har min mage också svullnat super mycket denna veckan, har haft klänning o strumpbyxor tights senaste veckan så lär väl få en chock när byxorna ska på igen;) så här var det inte alls förra gången, fick inte mage förrän runt v 18-20, hoppas också på att kunna dölja till v 12 iaf;) jag är 27:)

    Tänker ni kolla vilket kön era små är? Vi gjorde inte det förra gången men lovade maken att vi skulle denna:)

  • Sandraaug

    Ska alla göra kub-test? är det efter en viss ålder man rekommenderas att göra detta? Och vad innebär det egentligen?:)

  • Sandraaug

    Grattis till er TTH och Jennska! Vad kul att det är fler än jag som kommer ha en femåring vid bf:) själv har jag bf 3/9 så ni har kommit lite längre än jag:) Jag längtar så till att vi ska berätta för sonen som äntligen ska få ett syskon:) men vi har bestämt oss för att vänta till v 12:) När och hur hade ni tänkt berätta om ni inte redan gjort det?

Svar på tråden Bf aug/sept (2016) andra barnet.