• Seven Costanza

    Ältar förlossningen som lett till rädsla, och misslyckad amning

    Jag förstår inte vissas behov av att skryta om sina förlossningar och hålla på och jämföra. Man måste väl fatta att man bara sårar den som inte fick en förlossning man förväntat sig. Jag hade en superlätt graviditet men fick en riktig skitförlossning som slutade i akut kejsarsnitt och jag blev smittad med streptokocker under operationen så jag hade jätteont men inget förstod att jag blivit smittad förrän jag fick uppsöka akuten sex dagar efter förlossningen. Fick sedan äta antibiotika och ett morfinderivat tills det hade läkt ut.

    Jag ska diskutera allt detta med läkare på efterkontrollen. Har du gjort det TS, gått igenom din förlossning med vårdpersonal som var med? Annars borde du begära att få göra det. Man kan inte styra hur ens förlossning går så ta inte på dig hur allt gick, det har ingenting med hur du kommer vara som mamma att göra.

  • Seven Costanza

    Jag tycker att det är skönt att läsa att flera av er har haft en bättre förlossningsupplevelse med kommande barn än med första barnet. Precis efter min dåliga förlossning och efterföljande infektion kände jag att jag absolut inte ville ha fler barn och riskera att råka ut för något liknande igen, men nu när det gått en tid vill jag ju ändå ha syskon till vårt barn. Jag hoppas få svar från läkare på de frågor jag har så att jag kan våga försöka bli gravid igen så småningom.

Svar på tråden Ältar förlossningen som lett till rädsla, och misslyckad amning