• Jw83

    ”Jag är ett av ’freaksen’ som valt att amma flera år”

    Jag tycker att författarens syn på män är otroligt sorglig och förnedrande mot både män och kvinnor.

    Jag ammade bara 11månader. Sedan vill jag ha mina bröst tillbaka och få ha min kropp. Att författaren tror att detta beror på att min man vill ha mina bröst och min kropp ifred är extremt förnedrande. Sonen fick även eget rum när han var 6 månader, på bvcs inrådan. Han sov uselt i vårt sovrum och sov som en prins när vi tog bort nattamning och gav honom eget rum. Men visst... Det är säkert männens fel det också.

    Alla män jag mött har varit positiva inför amning. Min make tyckte att jag skulle amma så länge jag hade mjölk. Jag kände däremot ett stopp innan.

    Men visst. Alla kvinnor som inte har bebisen vid bröstet till den är 6 år är viljelösa offer som styrs helt av männens sexualitet. Kvinnor kan inte själv ha åsikter kring sin amning, sexualitet eller sitt föräldraskap...

    Dessutom håller jag med om tidigare inlägg om män på bb. Jag och maken mådde skit på bb. Dom vägrade släppa hem mig och bebisen efter ett akutsnitt. Lyckligtvis så kunde min make bo med oss på rummet och hjälpa mig med lyft, sätta mig upp, osv. Han tog alla blöjbyten, lyfte bebisen osv. Men han fick gå ut och äta ALLA måltider utanför bb. Han fick inte ens en kopp kaffe.. Personalen på bb tittade knappt in hos oss under alla dagar så maken gjorde ju en stor del av deras jobb. Personalen tilltalade inte ens honom och svarade knappt på frågor han ställde. Däremot så ifrågasatte dom varför jag inte bar på bebisen mer... När jag var nysnittad.

    Jag beklagar att författaren till artikeln har en så dålig relation att hon enbart känner sig som ett sexuellt redskap. Kanske bör hon se över sin relation, skälla lite på sin usla man och se att alla kvinnor inte lever under samma sexuella förtryck?

Svar på tråden ”Jag är ett av ’freaksen’ som valt att amma flera år”