Inlägg från: Ezzanser |Visa alla inlägg
  • Ezzanser

    När hjärtat säger en tredje liten kotte !

    Jag närmar mig 40 och har två fina tjejer födda 10 och 14. Känslan borde vara att man är nöjd när jag upp till nästan 30 år absolut inte ville ha barn alls! Men nu... nu vill jag ju ha den tredje bebben också ?... innan jag fyller 40. Min man är tveksam till att orka fler och är inte lika entusiastisk som jag. Jag lever med en värk problematik ( som inte är utredd i skrivandets stund) som gör mig tröööööttt i sig. Nu undrar jag om om ni därute i liknande situation kan hjälpa mig med era erfarenheter? Låter ni hjärtat styra beslutet om en tredje kotte eller tänker ni mera praktiskt?

  • Svar på tråden När hjärtat säger en tredje liten kotte !
  • Ezzanser

    Hej Quirall!
    Det där låter som att ni haft en väldigt tuff tid bakom er! Hoppas ni mår bättre nu trots allt?! Ni hade fått 2 stycken väldigt tätt också ju.
    Trevligt att du vill dela med dig här inne och ännu trevligare att ni känner starkt för en tredje liten. Själva har vi tagit samma beslut... vi jobbar på en tredje nu Glad. Viljan/känslan är så stark. Jag har fått lite mera hjälp nu med hälsan så detta kan bara gå väl...va...positiv ska man va hehe. Sedan får man se om man kan bli gravid igen det är ju ingen självklarhet, mer än gåva tycker jag. 
    Hoppas vi kan följas åt lite här inne...{#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden När hjärtat säger en tredje liten kotte !