• lizkan

    Fler som precis börjat att försöka bli gravida??

    Jag har ÄL på måndag men vi ska vänta till ÄL i april, då ska vi göra vårt första försök ???? Jag hänger gärna på här! Kul att följas och se hur det går för er! ???? Vi tänkte precis likadant, att vi bara kör på fram till sommaren och har det inte hänt något då så ska vi börja kolla ÄL-test och så vidare ????

  • lizkan
    Septemberkid skrev 2016-03-28 12:46:10 följande:

    Jag var gravid! :D eller är! Fick svagt svagt streck igår och positivt idag. Nu har symptomen ökat rejält med så det är ingen frågan om hihi är såå glad. Mest chockad dock. Nästan så man inte vågar tro det är sant.


    åh grattis!!! Gud så roligt för er!!
  • lizkan

    jag fick första riktiga mensen efter p-piller i onsdags så imorgon är sista mensdagen. kommer ha ÄL omkring 13 april så det blir vårt första försök då! så spännande!! :)

  • lizkan
    Summerstriker skrev 2016-04-19 19:08:08 följande:

    Äl +4 idag.. Mina bröst är sjukt ömma och jag har molande värk i tjejmagen till och från.. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen på att de ska ha tagit sig denna månad.. Tänker testa med testa tidigt på måndag äl+10.. Håller på att bli tokig här hemma..


    håller tummarna för er!! jag försökte hitta när jag hade ÄL nu i april (borde ha varit kring den 13) men har inte fått positivt ÄL-test någon dag. vi har kört på ändå och jag har haft en molande känsla sen i söndags! jag undrar om vi kan ha haft sån tur!
  • lizkan
    Summerstriker skrev 2016-04-29 12:17:02 följande:

    Jag håller på bli tokig.. Bim idag, ingen mens i sikte, så negativt test det bara kan va!! Varför kan mensen inte bara komma eller ett plus.. Hatar att vara där mitt emellan...


    jag är också i den sitsen... hade BMI i onsdags men har inte vågat ta något test än. än så länge ingen mens och så länge den inte visar sig så gillar jag den här känslan av att kanske vara gravid :) vi ska testa på söndag när jag träffar sambo nästa gång! håll tummarna :)
  • lizkan
    Summerstriker skrev 2016-04-29 15:40:22 följande:

    Då är det ju spännande, vad duktig du är som klarar att vänta! Jag har testat varje dag i en vecka.. Men visar ingenting..

    Lycka till :)


    Det är sambon som håller mig tillbaka haha! Vi tog test i söndags som var toknegativt, tyvärr. Men jag har fortfarande inte fått någon mens (hade BMI 27 april!) på onsdag ska jag testa igen och se! hoppas på att jag plussar sent! fortfarande inget för dig eller?
  • lizkan
    Summerstriker skrev 2016-05-03 14:09:28 följande:

    Min mens kom tillslut.. Och nu kan jag inte försöka på nytt förens i juni då jag åker utomlands veckan jag är fertil..


    åh så tråkigt :( men du! passa på att unna dig lite extra godsaker och goddricka(?) när du är utomlands! så är du ordentligt fit for fight när du kommer hem sen! :D
  • lizkan
    Summerstriker skrev 2016-05-04 09:05:43 följande:

    Och hur går det för dig? Har du fått något plus än?


    härligt att höra! :) nej, jag tog test i morse men det var också toknegativt :( jag tror inte att jag är gravid, känner inga symptom längre. mensen har väl inte kommit igång ordentligt än (slutade med p-piller 19 februar och har bara haft en riktig mens sen dess) så du vill jag bara att mensen ska komma istället så vi kan ge oss på ett nytt försök i maj! :)
  • lizkan
    Ylleställ skrev 2016-05-04 15:30:27 följande:

    Tråkigt med tant röd och negativa provsvar - håller med förgående talare : njut av en ordentlig semester med dryck och mat!

    Åka utomlands i början av graviditet kan vara trixit (sov bort hela semestern nästan förra omgången, även om det var välkomnat).

    Själv ska jag testa mig imorgon, då mensen är officellt försenat enligt mina lämgsta cyklar - vi får se vad som händer. Annars blir det vin ????


    Sambon tog ett glas vin i veckan och jag har avstått från alkohol sen ÄL. det såg så gott ut så om mensen kommer ska jag absolut unna mig ett glas!
  • lizkan
    Summerstriker skrev 2016-05-08 11:36:22 följande:

    Hur går det lizkan? Testa något mer? :)


    Mensen kom till slut! Idag är sista dagen på mensen så vi ger oss snart på försök nummer två! :) hur går det för er?
  • lizkan
    NovaElton skrev 2016-05-12 08:40:42 följande:

    Ush, mår illa som fasiken, är hungrig men blir illamående så fort jag ser/känner doften av mat..

    Enligt mina uträkningar, så är vi i vecka 4 nu.... skapligt nyfiken på att ta ett test... mensen är beräknad om ca 9 dagar.


    håller tummarna för ett plus när du väljer att testa! :)
  • lizkan
    Bär skrev 2016-10-09 21:26:51 följande:

    Nu är jag nyfiken!


    Hur går det för er alla?


    jag har äntligen fått positivt resultat på äl-test idag! och vi myste till det igår så nu håller vi tummarna :) 
Svar på tråden Fler som precis börjat att försöka bli gravida??