• Regnbågsdröm

    IVF mars/april

    celavie1 skrev 2016-04-02 11:05:43 följande:
    Men vad skönt! Nu kan du koppla av lite. Att mensen kommer ska ju vara ett säkert tecken på nedreglering, enligt min läkare, så du kan nog vara lugn. Jag har tex inte tagit något blodprov denna gång. Men ring och kolla ändå om du är fundersam. Ha en skön blodig lördag då ;)
    Tack vännen! Exakt så sa de till mig också. Att det var ett bevis. Men ska ändå ringa en gång till. Man blir ju så osäker när andra säger annorlunda här. Men när jag tog upp det igår så sa de att så är det inte, man tar inte blodprov för att se det utan det är blödningen som är beviset. Som sagt, antar att jag ska lita på det. Men avskyr att bli nojjig och få höra olika saker, så jag ringer och frågar igen på måndag. Så får de väl säga samma sak ytterligare en gång
  • Regnbågsdröm
    Sjöblomman skrev 2016-04-02 12:52:03 följande:
    Eftersom det skapar oro när jag tar upp att de säger annorlunda så tänker jag att jag är tyst i fortsättningen.
    Det handlar inte om jag vill göra någon orolig eller så utan att framföra olika scenarion. Men eftersom det uppenbarligen inte uppskattas så fyller det ingen funktion.
    Ja men det är väl klart att det skapar oro? Det hade det väl gjort för vem som helst? Jag tycker absolut inte att man ska hålla tyst om ens klinik sagt annorlunda. Oavsett vad det gäller.Men när jag googlar verkar det bara vara Sophiahemmet som säger så som du sagt. Alla andra sidor jag hittat står det att blödningen är "beviset" på nedreglering.
    Men det är klart jag blir förvirrad och orolig över vad jag ska lita på. Min egen klinik, andras erfarenheter, vad de sagt på andras kliniker. Det är ju liksom hela livet. det handlar om. Såklart man blir orolig.
  • Regnbågsdröm
    CAM86 skrev 2016-04-02 11:19:16 följande:

    Regnbågsdröm - härligt att höra att din blödning har kommit igång! Nu håller vi tummarna :)


    Tack snälla!
    Hur går det för dig nu?
  • Regnbågsdröm
    Sjöblomman skrev 2016-04-02 14:18:20 följande:
    Som sagt, jag ville inte skapa mer oro så jag ber om ursäkt att jag skrev hur de säger och vad står på hemsidan.
    Hoppas att du kan ta emot ursäkten.
    Självklart! Jag tycker inte ens att du behöver be om ursäkt. Stor kram till dig!
  • Regnbågsdröm
    CAM86 skrev 2016-04-02 15:32:53 följande:

    Regnbågsdröm - kom precis hem , av 8 befruktade så klarade sig 1, den hade utvecklat sig väldigt bra, så nu är den lilla kämpen i min mage. Blev tyvärr inget till frysen.. Så nu är det bara att vänta tills de 15:e då jag får göra gravtestet.. :)


    Jag hoppas att det är en riktig kämpe som är där inne! Tänk att det borde vara det, då den gick emot sina kompisar och gick sin egen väg
    Jag räknar inte heller med något till frysen. Är bara glad jag får ett lyckoägg. Håller alla tummarna för dig!
  • Regnbågsdröm
    linoa131 skrev 2016-04-02 15:37:23 följande:
    Yeah! !! Det var verkligen kul att läsa! Vi känner inte varandra men efter att ha läst alla dina inlägg hade jag ändå tänkt på dig då och då och hoppas på att den där blödningen skulle snart komma. Gött! Nu kan du börja med sprutorna eller?

    Jag var på ultraljud igår. läkaren var muntrande och jag har tydligen 9 blåsor. 2var på 15 och resten mellan 11 och 13. Borde bli ägguttag på onsdag.
    Vad fin du är! Tack snälla du! Ja, nu blir det sprutstart på onsdag som planerat. Himla skönt! Så ska blanda alla mina menopur ikväll så att det är gjort!

    Vad härligt att höra! Håller tummarna för att allt ska gå bra för dig!
  • Regnbågsdröm
    Lixom skrev 2016-04-02 13:30:38 följande:

    Regnbågsdröm > Vad skönt att blödningen kommit så du får komma igång nu i veckan!

    Det är lurigt det där att följa & fråga om andras erfarenheter känner jag själv. Det är både bra ibland och kan skapa oro, samtidigt. Själv har jag valt att försöka bara förlita mig på min klinik och att de gör allt de kan, även om det är svårt.

    Idag har de gjort äggplock på mig, hade 6 blåsor & det blev 5 ägg. Gjorde ont på en sida, men helt klart uthärdligt. Inte så många ägg men jag är ju 39...

    Nu lite nervös väntan tills imorgon då de meddelar hur många som kunnat befruktats..

    Vet inte när lokalbedövning släpper? , men så här 3,5 timmar efteråt känner jag ingen smärta alls...


    Ja, det är svårt att inte ta till sig allt. Men man får göra sitt bästa. Tack för dina ord.

    Jag tycker fem ägg är bra. Särskilt av sex blåsor. Nu får vi hoppas på bra befruktning också Jag får själv aldrig så många ägg även om jag är yngre än du, så det där är verkligen olika.

    Hoppas att du får slippa ha ont ikväll. Du får se till att din andra hälft tar hand om dig kram!
  • Regnbågsdröm
    CAM86 skrev 2016-04-02 16:29:42 följande:

    Linoa131 & regnbågsdröm - ja jag hoppas verkligen att det är en riktig envis kämpe som är där.. Nu kommer väl dessa två veckor vara de längsta och jobbigaste under hela behandlingen. Skam den som ger sig. Nu får vi alla hålla tummarna för varandra och hoppas på att detta verkligen är vårt år.. <3


    Längsta ja. Däremot har jag personligen varit av åsikten att ruvartiden varit den bästa i jämförelse med allt annat. Tycker att de andra delarna är mycket jobbigare psykiskt. Och fysiskt också för den delen. Men alla känner vi olika. Har läst om många som tycker ruvningen är värst. Har själv lite svårt att fatta det dock. Men jag hoppas att din ruvartid blir bra och att det bor en liten kämpe där inne som växer och utvecklas precis som den ska. <3
  • Regnbågsdröm
    13Juli skrev 2016-04-02 19:34:43 följande:
    Jag har fått dom restruktionerna att sluta spraya när jag tar sprutorna. Synarela. Gjorde så sist oxå.

    Hoppas på fler ägg den här gången! Jag är oxå svår stimulerad, så jag räknar med minst två vul.
    Okej. Jag har så svårt att fatta funktionen med synarela alltså Så knepigt.

    Det är jobbigt att vara svårstimulerad. Varje litet steg de växer är ju en seger liksom. Tar du också maxdos av sprutorna? Vilken spruta? Jag kör menopur 450 från start.
  • Regnbågsdröm
    13Juli skrev 2016-04-03 10:35:24 följande:
    Jag ska köra med menopur 150 + gonal f 150. Sist tog jag bara menopur. Fick maxdos sista dagarna då. Fick ut 6 ägg, varav 2 blev befruktad.
    Okej. Hört om flera som kombinerar. Hoppas det funkar bra för dig! Jag körde gonal första gången, men sen gick de över till menopur och startade direkt på 450. Fick 4 ägg förra gången, så jag får ju få ägg oavsett hög dos tyvärr. Men får nog liksom bara förlika mig vid att det är så det är. Och hoppas på guldägget liksom!
Svar på tråden IVF mars/april