Inlägg från: Ego Lovers |Visa alla inlägg
  • Ego Lovers

    Igångsättning pga förlossningsrädsla?

    Vad menar du med att värkarna inte gick ner? I slutet av förlossningen går dom inte ner emellan utan är intensiva utan paus och det är helt normalt.

  • Ego Lovers

    Och igångsättning är ännu mer intensivare än en naturlig förlopp.

  • Ego Lovers
    Curlingmorsan skrev 2016-03-28 12:51:35 följande:
    BM sa till mig att ta bort lustgasen när värkarna gick ner, men de gick aldrig ner. Vilket gjorde att jag aldrig tog bort lustgasen och hon gapa och skrek på mig. Vid andra förlossningen förklarade personalen att värkarna brukar gå ner i mellan och då aka man ta bort lustgasen och andas vanligt. Men mina värkar går aldrig ner. Kanske ska det vara så, men så förklarade de inte för mig.

    Mina värkar var likadana både på första och andra förlossningen. Första var naturlig och andra igångsättning. Men har hört som du säger att det ska vara hemskare vid en igångsättning, men så upplevde inte jag det.
    Nej de går inte ner mellan värkarna i slutet och definitivt inte om man blir igångsatt. När jag födde senast stod STAN maskinen på 100 i 7 minuter innan den gick ner till 85 och sedan upp lika fortbildning och stod på 100 i 5minuter sedan ner till 90 och upp till hundra igen på en minut och daga att krysta.
    Att det går ner till noll emellan i slutet är ovanligt
  • Ego Lovers
    Curlingmorsan skrev 2016-03-28 19:38:28 följande:
    Lika starka värkar hela tiden, inte ner det minsta ens några sekunder! Och som sagt ingen skillnad på mina värkar med naturlig förlossning och igångsättning. Men det jag frågade om var ju inte mina värkar, det var om någon blivit igångsatt pga förlossningsrädsla?
    Det är något som kan göras beror ju helt ock hållet på vilket sjukhus. Varberg tex har inget emot igångsättningar medan östra, Mölndal och Halmstad inte gärna vill sätta igång. Nu vet jag inte vilket sjukhus du tänkt föda på men du får be bm att få prata med förlossningsläkaren på respektive sjukhus
Svar på tråden Igångsättning pga förlossningsrädsla?