Inlägg från: Anonym (hemskt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hemskt)

    Fyllecell IGEN

    klyban skrev 2016-04-15 18:39:37 följande:

    Men ändå så handlar det helt och hållet om alkohol.

    Är inte detta lustigt tycker du?

    Du bör sluta att självmedicinera, och kontakta sjukvården att det inte är hållbart i din nuvarande situation.

    pga att du mår för dåligt.


    Vad ska jag med sjukvården till? Det enda dom säger är att jag kan ställa mig i kö några månader så fort jag vänder mig dit. Dom vet obviously att jag hamnat på sjukhuset tre gånger och fyllecell flera gånger med men vad ska dom göra åt saken? Dom bedömer det som att jag är impulsiv och dessutom har jag redan kontakt med neuropsykiatrin. Vill jag inte så kan dom inte.
  • Anonym (hemskt)
    klyban skrev 2016-04-15 18:47:08 följande:

    Missbruk (enligt DSM IV) ? om minst ett av följande kriterier uppfylls under en och samma tolvmånadersperiod:Upprepat bruk som leder till att individen misslyckas med att fullgöra sina skyldigheter på arbetet, i skolan eller i hemmet. Upprepat bruk i situationer som medför betydande risk för fysisk skada ( t ex rattfylleri). Upprepade problem med rättvisan då personen varit påverkad. Fortsatt bruk trots ständiga eller återkommande problem av social eller mellanmänsklig natur orsakade eller förstärkta av berusning. Läs denna om och om igen, tills du fattar.

    Du uppfyller 3 kriterierna utan några som helst problem.


    Men ja jag vet att jag uppfyller kriterierna där och jag har sagt ett FLERTAL gånger att jag vet att jag missbrukar alkohol och använder det i fel syfte. Jag har också sagt att jag ska sluta dricka. Jag skulle inte skriva här om jag inte visste att det var problematiskt. Är redo fär förändring och det kan bara bli bättre. Ska prata med en psykolog när jag kommer hem igen och dricka drycker utan alkohol i fortsättningen och göra det roligt ändå utan ångest och dumma påhitt. Mission complete
  • Anonym (hemskt)
    lollys skrev 2016-04-15 19:02:34 följande:

    Vad kan hända alla, fyllecell och massa piller? Jag förstår att du i din dimma gärna vill intala dig det, men så är det knappast. 

    Normala människor beter sig inte som du. 


    Och vem är normal är ju då frågan?? Massa piller var det ju knappast jag hade dom på recept trots att jag inte ville ha det men efter allt tjat så tog jag medicin och jag kan ju säga att den lyckliga, glada, energiska jag ersattes med en tyst, deppig ja "normal" människa. Och när man kommer upp i åren så inser man ju mer att man inte duger som man är men det enda man fått är piller och inget mer. Så ja alla händelser kanske varit mitt rop på hjälp vad vet jag, men jag skulle aldrig vilja vara en "normal" människa i vilket fall som helst somnar av att titta på dom.
  • Anonym (hemskt)
    Anonym (Icke sa nicke) skrev 2016-04-15 19:12:49 följande:

    Jag tror att ts är ett troll. Kan en människa verkligen, även i den svåraste av sjukdom, vara så totalt utan självinsikt?

    Nej, här är en uttråkad nisse som borde ta sig ett järn. 


    Och här är ett blindstyre som borde gå till optikern. Har skrivit FLERA GÅNGER nu att jag vet att jag missbrukar alkohol och att jag måste sluta dricka och så vidare.
  • Anonym (hemskt)
    klyban skrev 2016-04-15 19:09:59 följande:

    Jag måste vara ärlig, du försvarar dig på ett sätt.

    Som att du inte vet detta på riktigt, utan känns bara som det är nått du säger för att få tyst på det hela.


    Jo men jag vet redan att jag har ett "alkoholmissbruk" i och med att det så ofta går åt helvete när jag dricker. Och det vill jag förstås förändra och nu har jag ju snart nått gränsen när jag inte kan gå "ostraffad" längre. Så jag är fullt med medveten och ska sluta dricka nu, kanske faktiskt även är nykter på Valborg jag får nog kul ändå och om inte så vaknar jag inte upp med ångest iallafall!
  • Anonym (hemskt)
    lollys skrev 2016-04-15 19:23:00 följande:

    Kommer upp i åren? Trodde du fyllde 21 härom dagen.


    Ja exakt. Då har jag kommit upp i åren eftersom jag inte är en 15 år och tonåring längre. Eller vad var oklart?
  • Anonym (hemskt)
    Anonym (Icke sa nicke) skrev 2016-04-15 19:28:14 följande:

    Är du på riktigt så missbrukar du inte alkohol, du är en fullblodsalkoholist!

    Men det vägrar du ju medge. 

    Och ja, det stavas alkoHOlist. Inte så svårt. 


    Haha förlåt men tillåt mig småle. Jaa har jag sagt, jag är en alkoHOlist. Trots att alkohol inte går ut över min vardag. Mår man dåligt så längtar man väl efter allt som kan få en att komma bort ett tag, om det är en resa, piller eller alkohol skiter jag i. När jag är glad igen så är problemet löst.

    Ja så stavas det säkert men när man har dyslexi och rättningen inte alltid hänger med så är det inte så lätt faktiskt. Och det är det där jag är så JÄVLA trött på. Vissa saker kanske inte är svåra för dig men för mig och tvärtom.
  • Anonym (hemskt)
    lollys skrev 2016-04-15 19:32:34 följande:

    Majj gadd, har du supit bort hela hjärnan redan?

    Jag tänker inte ödsla mer tid på dig, men är man en förnekande alkis vid 21 så är det bara att beklaga. 

    Din framtid ser inte vidare ljus (vit) ut. 


    Mog1 :) Det spelar ingen roll vad jag skriver. Har skrivit sjuttioelva gånger nu att har vet att jag har problem med alkoholen och att jag är en "alkoholist" och att jag ska sluta dricka helt och hållet nu. Så min framtid är nog säkrad.
  • Anonym (hemskt)
    klyban skrev 2016-04-15 19:44:09 följande:

    Att ha kul utan alkohol, vid festliga tillfällen och krogen.

    Det  är nått man måste lära sig.

    Så misströsta nu inte för du har tråkigt, för det släpper sen och även du kan ha skoj utan alkohol.


    Ja så det är det jag ska lägga tid på att lära mig nu. Ska ju börja plugga och fylla dagarna med träning och extrajobb och försöka hitta lite "intressen". Och ska prata med mina kompisar att dom inte behöver fråga mig om jag vill följa med ut heller som nägon nämnde men att jag gärna hittar på annat!
  • Anonym (hemskt)
    Anonym (Icke sa nicke) skrev 2016-04-15 19:47:42 följande:

    Kom på på det nu? 

    Innan skrev du att du skulle dricka på valborg. Vad ändrades på 20 min?


    Är det intressant?? Huvudsaken min stackars alkoholiserade hjärna kom på det :)
Svar på tråden Fyllecell IGEN