Inlägg från: Anonym (1) |Visa alla inlägg
  • Anonym (1)

    Vardagssex

    du överväger som alternativ ett att skaffa en älskarinna? Hur tänker du? Borde inte första alternativet givetvis vara att prata med din fru och se om ni kan hetta upp sexlivet lite, innan man går till så drastiska val som att skaffa en älskarinna? 

    Att du skrev det som första grej får mig att tro att du egentligen tröttnat på frugan men försöker linda i det i nåt slags "jag vill försöka". vad menar du egentligen? 

  • Anonym (1)

    1. du vill ha rutiner
    2. du vill variera vad ni gör när ni har era rutiner. Det går väl utmärkt. Ni kan ändå ha kvar de tider ni har sex eftersom det nu är så praktiskt.

    De här sakerna går inte emot varann, testa får du se!

    Sen är du väldigt egofixerad vad jag kan utläsa. Man är två när man har sex. På din text låter det mer som att DU har sex med din frus kropp på dina villkor. Du skriver inte ett ord om hur ni upplever sexet tillsammans, vilket ju är det ultimata. 

    Älskarinna är verkligen något helt annat än att försöka göra det bättre hemma, men visst, du kan ha en älskarinna och din fru kan ha en älskare. Jag är tämligen övertygad om att hon kommer lämna dig sekunden hon inser hon kan blir så mycket bättre behandlad av någon annan. Någon som är lyhörd för att sexet ska vara skönt även för henne. 

  • Anonym (1)
    Stenxx skrev 2016-04-30 16:40:56 följande:

    Tack för intressanta svar på ämnet vardagssex. Det jag tar till mig mest är de råd som handlar om att öka variationen med min fru. Och det tänker jag i termer av att byta sexställning.

    Problemet är bra att när jag började med regelbunden sex 25 års åldern som kom jag fram till att bakifrån var den absolut bästa ställningen. Efter 15 år är det väl dags att testa en ny och troligen kanske jag ska låter frugan få jobba lite. Så det får nog bli henne ovanpå mig.

    Men jag vill verkligen inte byta våra veckodagar när vi ska ha sex. Det blir för omständigt och det måste funka med mina jobb- och träningstider. Så möjligen att vi kan köra bakifrån på måndag och torsdag, så får frugan sitta ovanpå på söndag.

    Jag kommer att ta upp denna idé med min fru ikväll när vi ska äta middag. Så får vi se vad hon säger om det. Hon får väl en jäkla chock, att jag vill byta ställning efter alla dessa år. Men nu är det dags att förnya sexlivet. Och jag fick mig en tankeställare - det där med äskarinna tror jag att jag släpper.


     


    är resten av ditt liv så här inrutat och att du har svårt bryta mönster och inte ens kan tänka dig byta dagar och klockslag? Har du någon form av diagnos? (säger det inte för att vara elak) 

    Ni behöver givetvis inte byta dagar om det fungerar bra i er veckorytm. 
Svar på tråden Vardagssex