Svar på tråden Ni som valt bort att skaffa barn, ångrar ni ert beslut?
 • Mån 30 maj 2016 14:10
  27526 visningar
  116 svar
  Inlägg från Felizia Visa alla inlägg

  Ni som valt bort att skaffa barn, ångrar ni ert beslut?

  Ångrar mig inte och är nu +45. Egentligen vetat hela livet vad jag vill, bara korta stunder av tvivel. Har ett väldigt bra liv ändå och är inte ensam - har en make, har släkt och vänner och han har döttrar i 20-årsåldern. Jag har aldrig "längtar" utan haft fullt upp med jobb, studier, resor, vänner, intressen etc. Mår bra med mitt beslut!

 • Tis 31 maj 2016 17:25
  #44
  Anonym (world goes down) skrev 2016-05-30 22:23:10 följande:

  Har aldrig varit intresserad av barn men vet att om jag skulle ha egna så skulle jag oroa ihjäl mig..eller stressa ihjäl mig. Jag har så mkt egna problem att det känns som jag gör barnet en tjänst att välja bort. Jag tycker inte Sverige känns lovande heller att växa upp i, händer skit varje dag och det verkar inte gå åt rätt håll. Jag ser nyblivna föräldrar som otroligt naiva. Ibland kan jag känna att jag nog kommer bli väldigt ensam som gammal men många är ensamma även i sällskap så, det får va.


  Så har jag delvis tänkt. Haft det lite jobbigt med mig själv, varit gift med en person som var olämplig som förälder etc. Och eftersom jag numer mår bra, har ett schysst jobb, en ny man (bra sådan), vänner, intressen etc så är det bra som det är! Kommer högst troligt inte "sitta ensam på äldreboendet" utan umgås med maken - eller väninnor som tagit samma beslut eller helt enkelt inte "fått" några barn... Livet kan vara hur bra som helst ändå!
Svar på tråden Ni som valt bort att skaffa barn, ångrar ni ert beslut?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...