Inlägg från: Anonym (FTW) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FTW)

    Värsta dramat- gift och nykär

    Du menar att din man anlitande en detektivbyrå innan han pratade med dig?

    Varför var du tvungen att sluta på ditt jobb?

  • Anonym (FTW)
    Asterix366 skrev 2016-06-04 08:18:31 följande:

    Han frågade och frågade, om ngt var på gång. jag nekade såklart, jag förstod själv inte riktigt vad som hände,allting var så dimmigt och härligt och jag hade inga svar för honom. Tills sist så såg han ett mail, där min kollega skriver ngt trevligt till mig (bara lite oskyldigt alltså, inget sexuellt eller så).Så till sist var han så desperat att han gjorde det han aldrig trodde att han skulle göra- anlitade en byrå som kunde "bevisa otroheten" ( det är så de funkar, och kostar massa, massa pengar ;(( 

    Jag fick sluta eftersom jag fick ultimatum av min man - det eller skilsmässa, så enkelt. Jag ville inte förlora honom och den andra blev också så rädd ( vi hade en viss överordnad situation, han  var min chef (kind of)) så det var det enda rätta jag kunde göra, så pressad. Men det satte mig i en utsatt situation då jag är utan jobb nu ( och hade det riktigt, riktigt bra innan..:(....


    Då förstår jag honom på ett helt annat sätt, och troligtvis hade jag reagerat och agerat på liknande vis och ställt samma krav.

    Att få känslor för någon annan när man är i ett förhållande är inte ovanligt eller fel. Felet kommer först när man spinner vidare och agerar utifrån de känslorna, som du så klart redan vet.

    Kan det vara så att det här är första gången som du har känslor för någon annan än din man under ert äktenskap? För då är det inte så konstigt att du reagerar så starkt. Har man varit med om det förut så vet man att det är övergående om man inte spinner vidare på det.

    En förälskelse kan vara en oerhört intensiv upplevelse om det var länge sedan man fick uppleva det.

    Respektera din man, ert äktenskap och det beslut du har delgivit honom och hör inte av dig till den andre mannen igen. Så länge du fortfarande går och dagdrömmer om honom och ni hörs av då och då, så kommer det här inte att försvinna. Att det dessutom är något förbjudet gör att lockelsen blir ännu starkare.

    Tänk så här... Om du hade gått vidare med den andre så hade även ni hamnat i en vardag så småningom. Han är ju inte mer än bara människa han också. En människa som kan bli trött och irriterad, snarkar, lämnar strumpor på golvet och aldrig skurar badrummet osv... Du förstår nog min poäng.
Svar på tråden Värsta dramat- gift och nykär